Kulcsár Edina belenyúlhat Csuti gépébe, de neki azért van egy titkos címe

Hírek

Oszd meg másokkal is

Kulcsár Edina és Csuti élete távolról nézve is teljes harmóniában telik, ám amikor mélyebb bepillantást engednek, kiderül, hogy szó sincs megjátszásról, tényleg frankó a kapcsolatuk. Kezdjük ott, hogy ismerik egymás jelszavait.

Az egykori szépségkirálynő azt mondja, eddig semmilyen konfliktusuk nem származott abból, ha megnézték a másik telefonját, laptopját, mivel nincs mit titkolniuk egymás előtt. A modell azt mondja, közös vállalkozásaik is vannak, a naptáruk is közös, mi sem természetesebb ennél. „Azt szoktam mondani, mi egymás mindenesei vagyunk – magyarázta az e heti Story magazinnak Kulcsár Edina. – Nemcsak a felesége, a gyerekének az anyja, hanem a lelki és az üzlettársa is vagyok, tulajdonképpen egy az életünk. Miért ne osztanánk meg mindent egymással? […] Csuti néha az üzeneteit is megmutatja, de nem azért, hogy ellenőrizzem. Nálunk így normális. Egymás Facebook- és Instagram-oldalaiba is bejelentkeztünk a biztonság kedvéért, ha feltörnék, vagy elveszne a telefon. Bízunk egymásban, és egyébként sem kutakodnánk a másik után.” 

Kulcsár Edina azért annyit hozzátett, hogy van egy titkos e-mail-címe, de csak azért, hogy ha meglepetéssel készülne Csutinak, akkor könnyű dolga legyen. 

A Story magazin címlapján láthatjuk először Gazsit, Szabó Győző és Rezes Judit kisfiát

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!