Melyik arany szimbólumot választod? Mit jósol a közeli jövőre?

Hírek

Oszd meg másokkal is

Az égiek, avagy a lelki vezetőd, de lehet ő az angyalod is különleges üzenetet tartogat a számodra. Hogy megtudhasd a neked szóló személyes üzenet, amelyet jóslatként is értelmezhetsz a közeli jövővel kapcsolatosan, csak válassz egyet a képeken látható szimbólumok közül. Melyik a legszebb, melyik a legérdekesebb? És vajon milyen üzenetet kapsz most a szimbólumokon keresztül?

Melyik szimbólumot választod? És mit üzennek most az égiek? (iStockphotos)

Ezt jósolja az arany teknős a közeli jövőre

Ha az első szimbólumot választottad, lehetséges, hogy túl sok időt töltöttél mostanában a négy fal között. Az bizonyos, a friss levegő és a napsütés pontosan az, amire jelenleg a testednek, a lelkednek, az elmédnek a legnagyobb szüksége van. Ha lehetséges, próbálj meg mindennap legalább fél órát a szabadban tölteni. A nyár ideális időszak a sétákra, ezért a következő hetekben szellőztesd ki azt a rengeteg káros gondolatot, amelyek mostanában a fejedben motoszkáltak. Felfrissülsz, megkönnyebbülsz, és okosabban gondolkozol majd.

Ezt jósolja az arany maszk a közeli jövőre

Ha a második szimbólumot választottad, az égiek üzenete szerint ne félj az önálló gondolkodástól. Lehetséges, hogy olyan szituációba futsz bele, ahol a véleményed és gondolataid szöges ellentétben állnak mindenki máséval, de ez nem feltétlenül jelenti, hogy bármelyikőtök is téved. Bízz magadban, és kövesd, amit a megérzésed súg. Jelenleg olyan helyzetben vagy az életedben, ahonnan tisztán láthatod a dolgokat. Higgy az ösztöneidnek és figyelj a jelekre!

Ezt jósolja az arany lótuszvirág a közeli jövőre

Amennyiben a harmadik szimbólumot választottad, az égiek üzenete szerint mindenképpen kérj tanácsot olyasvalakitől, akit tisztelsz, és akinek jelentős tapasztalata van azon a területen, amelyikkel most problémák adódnak az életedben. Például, ha anyagi gondokkal küszködsz, vagy a párkapcsolatodban nem látod a kiutat, a legjobb olyasvalakit megkérdezni, aki hasonló problémát oldott meg az utóbbi időben. Egy ilyen megbízható partner útmutatása nehéz helyzetekben felbecsülhetetlen értékű. Neked is segíteni fog.

(Awakening People) Kiemelt kép: iStock

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!