Szexvideót készített magáról egy 16 éves lány, most gyerekpornóval vádolják

Hírek

Oszd meg másokkal is

Az amerikai Maryland államban élő lány 16 éves korában vette föl, amint orálisan kielégít egy fiút. A felvételt privát cseten elküldte két barátjának, nem gondolva, hogy az egyszer nyilvánosságra kerülhet. 

Ám pár hónappal a videó 2016. októberi elküldése után a másik két fiatal, egy 16 éves lány és egy 17 éves fiú összeveszett a felvételt készítő lánnyal. A két kamasz a közös iskolájukban dolgozó rendőrhöz vitte a videót, amelyet közben egyikük több iskolatársukkal is megosztott. A marylandi hatóságok ezután gyerekpornó terjesztésével vádolták meg a saját magáról felvételt készítő és azt barátainak elküldő lányt, aki ezzel egyszerre lett az elkövető és az áldozat. Az ügyben senki más ellen nem indítottak eljárást.

A lány nem gondolta volna, hogy nyilvánosságra kerül a szexvideó (A kép illusztráció, fotó: istock)

A fiatalkorúak bíróságán zajló tárgyaláson az ügyész kijelentette, azért emeltek vádat a lány ellen, mert „az állam szerint az alperesnek útmutatásra van szüksége”, és „csak segíteni akarnak rajta”. A lányt végül felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, valamint elrendelték elmeorvosi vizsgálatát. Szerencséjére nem felnőtt bíróságon indítottak eljárást ellene, így nem kellett szembenéznie a kötelező letöltendő börtönbüntetéssel, a szexuális bűnözők listájára sem került fel a neve.

Az ügy most a marylandi legfelsőbb bíróság előtt van, ők valamikor idén fognak döntést hozni.

(Washington Post via 24.hu)

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!