A PSG csökkentette Neymar árát, de játékoscseréről hallani sem akar

Futball

Oszd meg másokkal is

Neymar Barcelonába való visszatérése a nyár legnagyobb futballdobásának indult, az elmúlt időszakban azonban nem történt előrelépés az ügyben. Ez részben annak tudható be, hogy a Barcelona megvette Griezmannt, a PSG pedig irreálisan magas árat kért a brazilért.

Konkrétan 300 millió eurót akart a francia klub. A Barcelona viszont leginkább egy olyan üzletben gondolkodott, amelyben játékosok és készpénz szerepel. A Barca előbb Coutinhót és Dembélét, plusz 40 millió eurót ajánlott, majd emelte a tétet 100 millió euróra és a PSG választhatott volna az Umtiti, Coutinho, Dembélé, Semedo, Rakitic ötös közül két játékost.

{{https://player.hu/sport-3/ujabb-gigaajanlatot-tett-neymarert-a-barcelona/}}

A Sport szerint a párizsiak közben változtattak a kért összegen,

most már 180 millió euróért is elengednék Neymart. Játékoscsere azonban nem érdekli a PSG-t, a katalán lap forrásai szerint csak pénzért hajlandóak elengedni Neymart.

A PSG elvileg azért ragaszkodik a pénzhez, mert a 180 millió eurós bevétellel úgy tudnának két sztárt igazolni, hogy közben a pénzügyi fair play szabályait nem sértik meg.

Korábban a Paris Saint-Germain sportigazgatója, Leonardo azt nyilatkozta, Neymar még nyáron csapatot válthat, ha befut egy megfelelő ajánlat:

{https://player.hu/sport-3/a-psg-sportigazgatoja-szerint-neymar-meg-nyaron-csapatot-valthat/}

(Fotó: Getty Images; via)

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!