Egy lesújtó tanulmány szerint a nők már egy év után ráunnak a párjukra

+18

Oszd meg másokkal is

A Southampton University friss felméréséből ugyanis az derült ki, hogy

a nők már egyetlen év után is hajlamosak megunni a szexet a partnerükkel.

Ráadásul még azt sem mondhatjuk, hogy kicsi volt a minta, ami alapján dolgoztak, elvégre 11 508 ember véleményét kérték ki, ami azért lássuk be, elég szép szám. Ennek tükrében az eredményeket sajnos komolyan kell vennünk.

A résztvevők válaszai alapján a kutatók arra jutottak, hogy egy évnyi együttlétet követően

a nők 34 százaléka vesztette el szexuális érdeklődését a párja iránt, míg a férfiak körében ez az arány csupán 15 százalék.

Úgy tűnik tehát, hogy a mézeshetek után elillan a varázs, kialszik a szikra és a gyengébbik nem tagjai sokkal kevésbé vágynak már a partnerükre, mint a kezdeti időszakban. Ha tehát már legalább egy esztendeje együtt vagy a barátnőddel, lassan elkezdhetsz készülni a “fáj a fejem” jellegű kifogásokra. Ha pedig ez valóban így van, akkor a csajod nagyobb eséllyel fog otthagyni, vagy rosszabb esetben megcsalni.

Nyilván egyiket sem szeretnéd, tehát az egyetlen esélyed az lehet, ha nem hagyod ellaposodni a szexuális életeteket. Kipróbálhattok különböző játékszereket, új pózokat, szexelhettek a hálószobán kívül, nézhettek együtt pornót, vagy csinálhattok bármit, ami mindkettőtöknek örömet okoz. A lényeg, hogy időnként lepd meg a csajod valamivel. Amíg pedig gondolkozol rajta, addig szavazz egyet!

[poll id=”348″]

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!