Északi bajnokik hozhatják a hétvége “tutijait”

Futball

Oszd meg másokkal is

A svéd élvonalban szombaton az AFC United vendége a Hammarby lesz. A házigazda a kiesés ellen küzd, és noha a közelmúltban nyert egy meccset (Kalmar), azóta ismét kikapott, és nem tudott elmozdulni a veszélyes zónából. Otthon azért hatékonyabb, mint a túrákon. A Hammarby remek szériát fut, sorozatban nyert meg három tétmeccset, és kinyílt a gólzsák a zöldeknél. Ma sem állnak le a vendégek, és elhozzák mindhárom pontot – 1.6 körüli szorzóért ez jó választásnak tűnik.

Vasárnap este a norvég II. ligában a gyenge passzban lévő Ham-Kam a Sandefjordot látja vendégül. A házigazda zuhanórepülésben van, és bár otthonában erősebb, nem mostanában ünnepelhetett sikert. A vendégek a feljutásra hajtanak, és idegenben még nem szenvedtek vereséget (5-2-0). Sorra húzzák be a meccseket – aligha ma hibáznának. Dupla pénzt ígérnek az irodák a V-re, mi ezt az opciót választjuk!

Maradunk a norvég másodosztálynál: a Kongsvinger a Skeid alakulatával meccsel ugyancsak vasárnap hat órától. A házigazda igencsak kétarcú együttes: otthonában rendre diadalmaskodik, idegenben viszont halovány. Pontjai döntő többségét tehát saját létesítményében szerzi, mérlege 5-2-0. Az élmezőny tagja, jó eséllyel ott lehet a play offban. A Skeid 11 pontjával nagyon közel került a kiesőkhöz – köszönhetően az elmúlt hetekben nyújtott teljesítményének. Legutóbb alsóházi rangadón idegenben remizett, legutóbb viszont április végén ünnepelhetett három pontot. Ma sem törik meg a hazaiak lendülete, a pontok otthon maradnak – 1,7-ért a hazaiakra fogadunk!

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata! 

The post Északi bajnokik hozhatják a hétvége “tutijait” appeared first on csakfoci.hu.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!