Ezért hagy el a pasi a horoszkóp szerint

Hírek

Oszd meg másokkal is

Hiába próbálsz minden igyekezeteddel azon lenni, hogy a kapcsolat működőképes maradjon, semmi garancia nincs, hogy ez így is lesz. Még a legerősebb, legegészségesebb párkapcsolat sem nélkülözi a mélypontokat, ám a jövőt illetően nem csekély súllyal esik latba, hogyan vélekedtek a továbbiakról, vagyis hasonló véleményen vagytok, avagy teljesen eltérően látjátok magatokat és egymást.

Még ha úgy érzed is, hogy a párod boldog melletted, mindig jó ötlet beszélgetni vele azokról a dolgokról, amelyek szerinte szakításhoz vezethetnek. Nem árt tisztában lenni, neki milyen fontos elvárásai vannak, s mit gondol rólad és a kapcsolatról. A horoszkóp szerint leginkább ezért szakítanak a férfiak

Ezért hagy el a Kos férfi

A Kos férfi ki nem állhatja, ha úgy érzi, fuldoklik a kapcsolatban: szabadságra és térre van szüksége. Képtelen olyan társsal együtt lenni, aki állandóan ellenőrzi, vagy túlságosan is ráakaszkodik. Ha a klausztrofóbia érzése lesz úrrá rajta, biztosan lelép.

Ezért szakít a Bika férfi

A Bika férfivel abban az esetben működik a kapcsolat, ha teljes a bizalom. Nem várhatod el, hogy mindenben melletted álljon, ha az elveitek nem egyeznek, nem ugyanaz a cél éltet benneteket, illetve nem tartod tiszteletben a vágyait. A szakítás mellett dönt, ha úgy érzi, semmibe veszed, figyelmen kívül hagyod a véleményét.

Az Ikrek férfi ezért lép ki a kapcsolatból

Egyesek szerint az ellentétek vonzzák egymást, ám ez az Ikrek férfi esetében mégsem igaz. Sokkal jobban kijön azzal, akivel több a hasonlóság, mint a különbözőség. Szereti a különlegességet, az egyéniséget, ám ha úgy érzi, az érdeklődési köröd teljesen eltér az övétől, avagy folyamatosan összetűzésbe keveredtek egymással, ő is gyorsan továbbáll.

Minden csillagjegy alapos okot talál a szakításra (iStock)

Itt telik be a pohár a Rák férfinél

A Rák férfi nagyon türelmes és megbocsátó típus, ám hiába a kedvesség, ha az korántsem végtelen. A párkapcsolat végét jelentheti számára, ha nem tudsz teljesen kinyílni számára, ha mindig úgy érzi, állandóan rejtegeted előtte a valódi énedet, de akkor is feladja, ha sokszoros energiájába kerül, hogy megismerjen téged.

Ezért hagy el az Oroszlán férfi

Az Oroszlán férfinek igazi partnerre van szüksége, olyanra, aki inspirálja, s nem olyanra, aki mellett baby sitternek érzi magát. Tény, hatalmas szíve van, ám a szerelem számára azt jelenti, hogy egymást támogatva éritek el célotokat. A kapcsolat végét jelenti, ha passzívnak tart, olyannak, aki feladja, fontos számára, hogy a megfelelő motiváció és lelkesedés vegye körül.

Ezért szakít a Szűz férfi

A Szűz férfi nagy elvárásokkal veti magát a párkapcsolatba, s ennek meg is van az oka. A viszony kezdetekor már tisztán látja, mit vár el a kapcsolattól, mik a céljai. Akkor szakít veled, ha úgy érzi, nem osztod vele az elképzeléseket. Olyan társra vágyik, aki motiválja, aki mellette áll jóban-rosszban, s ha erre nem vagy képes teljes mértékben, bizony más valakit keres.

Ezért hagy el a párod a horoszkóp szerint (iStock)

Ezért lép ki a párkapcsolatból a Mérleg férfi

A Mérleg férfi igyekszik mindig rózsaszínben látni a dolgokat, számára fontosabb, hogy optimista maradjon, mintsem pesszimistán, vagy túlzottan is realistán szemlélje az őt körbevevő világot. Szemlélete a párkapcsolatára is kihat. Bár tudja, hogy nem könnyű csak a jó oldalt látni, de mindent megtesz, hogy megmaradjon a pozitív hozzáállása. Ha túlságosan is borúlátónak tart, nincs maradása melletted.

Ezért hagy el a Skorpió férfi

Aki ismeri a Skorpió férfit, tudja, hogy a bizalom és a hűség mindennél fontosabb számára. A párkapcsolat alapfeltétele ez a két dolog. Ha vonakodsz kitárulkozni előtte, vagy nincs elég türelmed kivárni, amíg megtanulja, miként vállalja fel sebezhető oldalát, akkor nagy valószínűséggel nincs jövője a kapcsolatotoknak.

A Nyilas férfi ezért szakít veled

A Nyilas férfi olyan párkapcsolatra vágyik, ami pörgős, tele van izgalommal és vidámsággal. Azért vonzódik hozzád, mert élettel töltötted meg a mindennapjait, ám ha úgy véli, ez már nincs meg, a párkapcsolatnak is vége. Neki ugyanis folyamatosan szüksége van az ösztönzésre, s ha nem tudsz aktív részese lenni az életének, elveszíti az érdeklődését irántad.

Mi az, amit nem tolerál a párod? (iStock)

Ezért szakít a Bak férfi

A Bak férfi a legfelelősségteljesebb a csillagjegyek között, akinek olyan párra van szüksége, aki elég érett hozzá. Ami távozásra készteti, ha túlságosan felelőtlenül viselkedsz, nincs arra ideje, hogy a saját kötelezettségei mellett a tiédet is magára vállalja. Ha nem vagy olyan társ, aki nélküle is képes megvalósítani az elképzeléseit, hűvösen szakít veled.

Ezért hagy el a Vízöntő férfi

A Vízöntő férfinek nagy szabadságra van szüksége, hogy boldognak érezze magát a párkapcsolatban. Ha úgy érzi, visszatartod, akadályozod, korlátozod, szinte biztosan a szakítás mellett dönt. Szüksége van arra, hogy önmaga maradhasson, és a saját dolgairól se kelljen lemondania miattad. Ő nem akarja elveszíteni azokat a tulajdonságokat, amik különlegessé, egyedivé teszik.

A Halak férfi ezért lép ki a párkapcsolatból

A Halak férfi mindent képes megtenni a párjáért, gond esetén mellette van, mindenben támogatja. S ugyanezt várja tőled is. Ha a párkapcsolatból kihátrál, azt azért teszi, mert úgy érzi, félreértetted, vagy nem veszed őt komolyan. Tudja, nem könnyű közel kerülni hozzá, ám ha nincs hozzá elég türelmed, energiád, nem is érdemes melletted kitartania.

(via your tango)

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!