Ki képes ilyet tenni? Közelről lőtték meg a vizslát

Hírek

Oszd meg másokkal is

Ki képes ilyet tenni? Életemben sok rosszindulatú emberrel találkoztam, de ilyesmire soha nem gondoltam volna. Olvasgatni az állatkínzásokról szóló cikkeket borzalommal töltött el mindig, és soha nem akartam ilyet megélni. Sajnos ezen a napon, ez nem így alakult” – kezdi Facebook-posztját az a gyulakeszi kutyatulajdonos, akinek valaki meglőtte a vizsláját.

A meglőtt vizsla (fotó: Szabó Csilla FB)

A gazda kedden vette észre, mikor hazaért, hogy a vizslája véresen fekszik a földön. Ő és később az orvos is úgy látta, hogy lövés érte a kutyát. A röntgen kimutatta, hogy a kutya szügyétől 10 centire található a golyó, ezért műtétre volt szükség. A golyót végül nem lehetett kivenni, mert az a kutya életébe került volna.

A bejegyzésben Jázmin gazdája arról is ír, hogy mivel a kutya sosem csatangol el, most sem hiszi, hogy magától ment volna át egy másik telekre. Ezért csak arra tud gondolni, hogy valaki magához hívta, és közelről meglőtte, valószínűleg légpuskával – erre lehet következtetni a golyónyomból is. A vizsla gazdája az ügyben feljelentést tett.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!