Már tesztelik az Samsung Galaxy Fold javított verzióját

Tech

Oszd meg másokkal is

A jelek szerint a gyártó továbbra sem adja fel, és azon dolgoznak, hogy minél hamarabb piacra dobhassák a hajlítható készüléküket. A megjelenés már nem is biztos hogy olyan messze van, hiszen a jelek szerint már tesztelik a mobilt.

Kijelenthetjük, hogy a Galaxy Fold csúfosan leszerepelt, hiszen még a tesztereknek kiküldött darabokkal is gond volt. Ennek ellenére a Samsungnak nem igazán van oka szégyenkezni, hiszen a többi gyártó sem igazán tudta eddig kiadni a saját változatát. A dél-koreai gyártó azonban továbbra sem adja fel, és változásokat eszközöltek a mobilon.

A pontos részletekről még nincs hír, de a kijelző sérülékenysége és a por bejutása okozta a problémát, így főleg ezekre kellett koncentrálniuk. A hírek szerint már tesztelik is a Galaxy Fold-ot, amelyről egy fénykép is terjed a neten. Ezt Új-Delhiben készítették, méghozzá az egyik metrójáraton.

Elképzelhető, hogy egy Samsung alkalmazott kapta meg tesztre a mobilt, és nem volt elég körültekintő, de az is lehet, hogy már a publikus teszt zajlik. Korábban már volt róla szó, hogy a legnagyobb probléma az volt, hogy nem tesztelték a valós körülmények között a hajlítható mobilt. Elképzelhető, hogy most éppen ez zajlik az átdolgozott változaton.

Ez egybevág azokkal a kijelentésekkel, miszerint a gyártó továbbra is piacra dobná a terméket. Persze még egy fiaskóval nem szívesen rontanák a reputációjukat, így ezúttal már biztosra mennek. Még az is elképzelhető, hogy augusztus 7-én a Galaxy Note 10 bemutatóján ezt is megmutatják, és még akár idén hozzájuthatnak a vásárlók.

Forrás: Sammobile

The post Már tesztelik az Samsung Galaxy Fold javított verzióját appeared first on Techlabor.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!