Teljesen új dologba vág bele Jaksity Kata

Hírek

Oszd meg másokkal is

Jaksity Katát február végén bocsátották el az ATV-től, azóta bár vállalt műsorvezetői munkákat, a képernyőre nem tért vissza. A tévés úgy gondolta, itt az ideje a váltásnak, ezért olyan bejelentést tett a közösségi oldalán, amelyen még a legrégebbi rajongói is elcsodálkoztak. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jaksity Kata vagyok, a Soul2Soul Lélek-és Életmódközpont alapítója. 22 évet töltöttem el műsorvezetőként, szerkesztő-riporterként a médiában. A műsoraimban sokat foglalkoztam lelki témákkal. Azt gondolom, hogy a sok stressz, szorongas, az állandó napi rutinok, a túl sok munka, a gyerekeink iránti felelősségteljes gondoskodásunk 0-24-ben megterheli a lelkünket, ha közben nem tudunk kellően töltődni. Márpedig ha a lelkünk nincs jól, képes megbetegíteni a testünket. A Soul 2 Soul lélek-és életmód központot azzal a szándékkal hoztam létre, hogy legyen egy hely ahol szakemberek segítségével foglalkozhatunk a lelkünkkel, szellemünkkel és ezáltal előzhetjük meg betegségek kialakulását. #lélek #életmód #eletmodkozpont #masszázs #terapia #önismeret #accessconsciousness #frekvenciaterapia #craniosacraltherapy #soul #therapy #center #szemelyiedzes #joga #yoga @soul2soul_home

Kata Jaksity (@jaksitykata) által megosztott bejegyzés,

„A műsoraimban sokat foglalkoztam lelki témákkal. Azt gondolom, hogy a sok stressz, szorongás, az állandó napi rutinok, a túl sok munka, a gyerekeink iránti felelősségteljes gondoskodásunk 0-24-ben megterheli a lelkünket, ha közben nem tudunk kellően töltődni. Márpedig ha a lelkünk nincs jól, képes megbetegíteni a testünket. A Soul 2 Soul lélek-és életmód központot azzal a szándékkal hoztam létre, hogy legyen egy hely ahol szakemberek segítségével foglalkozhatunk a lelkünkkel, szellemünkkel és ezáltal előzhetjük meg betegségek” – írja az Instagram-oldalán Jaksity Kata. Rajongói meglepődtek a váltáson, de elfogadják és támogatják az ötletét. 

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!