Új tulajdonosa van a végveszélybe került korábbi magyar sikercsapatnak – hivatalos bejelentés

Futball

Oszd meg másokkal is

Mint ahogy arról a csakfoci.hu többször is beszámolt, elmaradásai és anyagi gondjai miatt az NB II-es indulása is veszélybe került a Vác FC-nek, amely ráadásul szinte teljes játékoskeretét is elveszítette a nyáron.

John P. Marshall, az egykori élvonalbeli bajnok angol többségi tulajdonosa már jelezte a hetekben, hogy megfelelő ajánlat esetén megválna a részvényeitől, ami mostanra meg is történt.

A Vác hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy “a brit tulajdonú részvények a múlt hét folyamán a Vác VLSE tulajdonába kerültek, így a csapat 100% -os tulajdonosa a Vác VLSE lett.”

Az eddigi menedzsment a csapatnak további sikereket kívánt a rövid közleményben.

A Vác Városi Labdarúgó Sportegyesület eddig az utánpótlás-csapatokat tudhatta magáénak a városban. A klub elnöke a hivatalos honlap szerint Pető Tibor, Vác alpolgármestere, a sportigazgató az egykori MLSZ-vezető, Baranya István, míg a szakmai igazgató a hazai edzőképzés egykori irányítója, a volt magyar bajnok és kupagyőztes szakember, Both József.

Információink szerint egyébként a tartozások nagy részét már rendezte a volt tulajdonos a játékosok felé, mindössze a júniusi béreket illetően vannak elmaradások. Az MLSZ a hétfői napon hozhat döntést a Vác NB II-es indulásával kapcsolatban is.

Friss hírek a csapatról! A brit tulajdonú részvények a múlt hét folyamán a Vác VLSE tulajdonába kerültek, így a csapat 100% -os tulajdonosa a Vác VLSE lett. A csapatnak további sikereket kívánunk!

Közzétette: Vác FC – 2019. július 29., hétfő

The post Új tulajdonosa van a végveszélybe került korábbi magyar sikercsapatnak – hivatalos bejelentés appeared first on csakfoci.hu.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!