Világsztárok érkeznek a Szegedi Ifjúsági Napokra

Hírek

Oszd meg másokkal is

Amikor az ország fesztiváljai már lecsengtek, a Szegedi Ifjúsági Napok még mindig lehetőséget ad egy utolsó, nagy bulira. Idén augusztus 28-tól 31-ig, 4 napig a fesztiválozóktól nyüzsög majd a partfürdő és a város.

Magyarország legnagyobb múltú fesztiválja az egyik legjobb hangulatú rendezvény a hazai pályán, ahol jó a zene, szép a város, vonzó a folyópart és nem utolsósorban olcsó a fesztivál.  Annak ellenére, hogy a SZIN a legpénztárcabarátabb buli, évről évre felsorakoztat – a hazai élvonal mellett – több nemzetközi sztárt is.

  • Fellép többek között a holland származású DJ, zenei producer, a világ legjobb DJ-i között számon tartott, a DJ Mag Top 10-ben évek óta biztos helyet foglaló Nick van de Wall, azaz Afrojack.
  • Ott lesz a SZIN-en a brit electropop és dancepop, de a klasszikus zenével is operáló világsztár zenekar, a Clean Bandit. A különböző releváns slágerlistákon töretlenül élmezőnyben járó Clean Bandit Rather Be című száma 2015 februárjában az 57. Grammy-díj-kiosztón megkapta a legjobb dalnak járó díjat is, a Sean Paullal és Anne-Marie-val készített Rockabye-t pedig több mint két milliárd ember nézte meg a legnagyobb zenemegosztó oldalon.
 Legújabb, What is love? című albumukat Magyarországon először a SZIN-en hallgathatjuk meg élőben.

  • Érkezik a SZIN-re a spanyol származású, de Berlinben élő, mindössze 28 éves Alvaro Soler is, akivel itt találkozhat először élőben a hazai fesztiválközönség. A barcelonai Soler leginkább spanyolul megírt, latinos hangulatú tánczenéi azonnali közönségsikernek örvendtek, legismertebb dala a Sofia, amely hetekig szerepelt a magyar slágerlisták élén is. Tavaly ősszel pedig Megjelent Alvaro Soler legújabb albuma, a Mar De Colores.
  • Szegedre tart a technolemezlovasok thai hercegnője, Nakadia is, és visszatérő vendég – a közönség nagy örömére – a fergeteges bulikat produkáló Dubioza Kolektiv. 

A hazai fesztiválok közül először a SZIN-en lép fel a Tomorrowland, az Ultra Music Festival és a legmenőbb amerikai és európai klubok visszatérő fellépője, Salvatore Ganacci, kinek legújabb száma, a Horse idén áprilisban került ki, és és lassan 10 milliós megtekintést számlál a legnagyobb videomegosztón.

Jay Hardway neve pedig már ismerős a hazai rajongóknak, ő olyan ikonokkal dolgozott együtt, mint pl. Martin Garrix a Wizard, Spotless, Voodoo és az Error 404 számokon.

A SZIN-re július 31-ig kedvezményes bérleteket mindössze 23 990 forintért lehet itt beszerezni. 

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!