ZTE: Nem veszélyezteti semmi a hazai mérkőzésrendezést – közleményt adott ki a klub

Futball

Oszd meg másokkal is

Hivatalos közleményben tájékoztatta az újonc Zalaegerszegi TE a szurkolókat, hogy az egyes portálokon megjelentekkel ellentétben nincs veszélyben a hazai mérkőzésrendezés.

Íme a klub közleménye:

“Ezúton szeretnénk tájékoztatni a szurkolóinkat, hogy az egyes médiaportálokon megjelent cikkekkel ellentétben a ZTE FC stadionjával kapcsolatban az MLSZ-nek semmi olyan jellegű elvárása nincs, ami a hazai mérkőzésrendezést veszélyeztetné.

Stadionunkban a vendégszektor jelenleg 800 fő befogadására alkalmas, amelyet szeretnénk bővíteni, mert az NB I-ben ennél nagyobb számú vendégszurkoló érkezésére is fel akarunk készülni. Az első hazai mérkőzésünkön a Ferencvárost fogadjuk, és szeretnénk számukra biztosítani, hogy a teljes tábor a kapu mögött foglalhasson helyet.

A biztonsági pályabejáráson a rendőrség azt javasolta, hogy ebben az esetben a teljes Keleti szektort alakítsuk át vendégszektorrá, melynek módja a teljes szektor előtti a kerítés megemelése, valamint a mozgáskorlátozott szektor leválasztása, így ennek megoldásán dolgozunk és ehhez kért segítséget Vigh László országgyűlési képviselő.”

A ZTE a Mezőkövesd vendégeként kezdi meg a 2019/20-as NB I-es évadot, majd egy héttel később hazai pályán fogadja a Ferencvárost.

The post ZTE: Nem veszélyezteti semmi a hazai mérkőzésrendezést – közleményt adott ki a klub appeared first on csakfoci.hu.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!