Ez az első fotó Nyári Editék gyerekéről

Egyéb

Oszd meg másokkal is

Tavaly közel egy hónapig sikerült a nyilvánosság előtt titokban tartania Nyári Editnek és Dráfi Kálmánnak, hogy összeházasodtak. Végül egy szeptemberi Best címlapról derült ki mindez, és a magazinban olvashattuk először, hogy a pár a Baszilikában fogadott örök hűséget és utána hatalmas lagzit csaptak.

Lényegében Edit és Kálmán kapcsolatának történetét is akkor mesélték el, de nem kellett sokáig várni az újabb örömhírre sem. Az énekesnő a várandósságárt is jól titkolta, és bár a karácsonyi koncerten már látszott a gömbölyödő pocakja, a helyszínen csak kevesen mertek neki gratulálni. Végül a Storyban jelentették be Nyári Editék, hogy idén tavaszra várják az első gyereküket, akkor az énekesnő már a hatodik hónapban járt.

Előre annyit árult el a pár, hogy apás szülést terveznek, most pedig az első babafotók is megérkeztek. A kicsit májusra várta a házaspár, és nem akarták tudni a nemét, hogy ezzel is fokozzák a várakozás örömét. 

Így ezzel a Best címlappal mutatják be a nyilvánosságnak Dráfi Kálmán Emánuelt, akinek a keresztelőjén készített fotókból válogattak össze egy csokornyit. 

A Best magazin címlapján láthatjuk az első fotót Nyári Edit és Dráfi Kálmán fiáról

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!