Tartozékgyártó buktatta le az idei iPhone széria elnevezését

Egyéb

Oszd meg másokkal is

Közeledik a szeptember, ezzel együtt pedig hamarosan bemutatkozik az idei iPhone széria is. Az egyik tartozékokat gyártó beszállítónak köszönhetően máris ismert az elnevezés, ám egyéb érdekességre is fény derült.

Az ESR elnevezésre hallgató, iPhone tokokat gyártó cég szivárogtatott, és nekik köszönhetően több hasznos infó is kiderült. Idén is 3 modell érkezik majd, ám az iPhone X széria után némileg átalakul az elnevezés. Az alapmodell az iPhone 11 névre hallgat majd, és ez lesz az idei “olcsó” midell, melynek elődei az iPhone Xr, iPhone 5C és iPhone SE voltak. A kijelző 6,1 colos lesz, amellyel a két másik modell közé ékelődik be.

A következő modell az iPhone 11 Pro névre hallgat, és megkapja az Apple Pencil támogatását is (pedig elvileg mindhárom új iPhone kompatibilis lesz ezzel). A kijelző 5,8 col lesz, így ez lesz a legkompaktabb verzió.

Aki pedig a nagy kijelzőt preferálja, az minden bizonnyal az iPhone 11 Pro Max-ot választja majd. Érdekes váltás, hiszen a Max elnevezés váltotta az Apple-nél oly népszerű Plus elnevezést, mellyel a nagyobb kijelzős modelljeiket különböztetik meg, amely ez esetben 6,5 col lesz.

Korábban már láthattunk képeket az idei iPhone-okról, melyek alapján különösebb változásokra nem számíthatunk. A hardver szokás szerint combosabb lesz, a külsőben pedig a kiemelkedő kamerasziget számíthat újdonságnak. A kérdés csak az, hogy ez mennyire lesz elég az egyre lanyhuló kereslet felpezsdítésére.

Forrás: GSMArena

The post Tartozékgyártó buktatta le az idei iPhone széria elnevezését appeared first on Techlabor.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!