Váratlanul meghalt a 29 éves orosz modell

Egyéb

Oszd meg másokkal is

Váratlanul meghalt a 29 éves orosz modell és DJ, Zsanna Rasszkazova. A fiatal nő moszkvai otthonában lett rosszul, majd összeesett – írja a Daily Mail.

A beszámolók szerint a modell több napig partizott, utána felhívta a magánklinikán az orvosát, hogy megkérje, hogy otthon kezelje. A nő egyik barátja végig mellette volt, ő azt mondta, a detoxikálóspecialista infúziót kötött be Rasszkazovának, aki ezután elaludt.

Később a barát felébresztette, mert nagyon furcsán lélegzett. A modell felkelt, majd kiment a konyhába, ahol fulladni kezdett, és összeesett. Azonnal hívták a mentőket, akik már nem tudták megmenteni.

View this post on Instagram

У меня в сториз сегодня аттракцион парней с клешнями! 😆 Я люблю «кормить» вас интересными завтраками, но сегодня у нас все просто: все виды моллюсков, лимончик, и плоский живот 😌 Ну правда. Я не понимаю, когда спрашивают «как не поправиться на отдыхе?!» Если есть не блинчики с нутеллой, а свежие морепродукты, обильно политые лимоном – тело скажет вам спасибо, а на весах будет отвес ✔ Поэтому, все просто: вода (много), морские гады (белок), умеренная доза солнца (витамин Д), и плавание (тонус). Не благодарите, и всем замечательного дня! 🙌🏼

A post shared by Jaklin (@fakemooddd) on

Az eddigi információk szerint elképzelhető, hogy Rasszkazova halálát az okozta, hogy más gyógyszereket is szedett, amelyekről az orvos nem tudott, és a különböző készítmények váltották ki ezt a hatást.

A rendőrség nyomoz a haláleset ügyében.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!