Ibrahimovic, Böde és Torghelle is szerepelt Juhász rémálmaiban – ezt a kezdőt küldené pályára Walesben a Vidi védője

Egyéb

Oszd meg másokkal is

Kedd este a MOL Fehérvár FC rutinos védője, Juhász Roland válaszolt a szurkolók kérdéseire a klub hivatalos Facebook-oldalán. Honlapunk összeszedett néhány érdekes választ a 36 éves csapatkapitánytól.

Szurkoló: “Szia Roli! Hatalmas tekintélyed van, egy vezéregyéniség vagy a pályán, és sokak szemében igazi példakép (mind a pályán, mind a pályán kívül is) Ha befejezed a pályafutásod, bevallom, én nem tudom, hogy ki lenne az, aki át tudná venni a szerepedet. Te ezt hogy látod?
Juhász Roland: Mivel Huszti Szabi nemrég hosszabbított egy évvel, ez nem kérdés számomra 🙂 “

Szurkoló: “Szia Roli! Mennyivel folyt keményebb, jobb vagy csak másabb munka anno az Anderlechtben? Miben lehet mérni a jelenlegi Vidi és az akkori Anderlecht közti különbséget? Köszönöm a választ, sok sikert vasárnapra!”
Juhász Roland: “Hét éve vagyok a Vidi játékosa, és ahol most tart a klub, az a profizmus már simán mérhető a nyugat-európai mércével. Legjobb példa erre a tavalyi EL-szereplésünk. Jó egy ilyen folyamatnak a részese lenni.”

Szurkoló: “Roli! Én azt szeretném kérdezni tőled, ha esetlegesen a csapat bajnok lesz és ismét BL-ben küzdhet, elgondolkodsz-e azon, hogy visszavonulj vagy sem? ”
Juhász Roland: “Ezt már eldöntöttem, 2020 júniusában befejezem az aktív játékos-pályafutásomat.”

Szurkoló: “Szia Roland! Milyen terveid vannak a pályafutásod vége utáni időszakra?”
Juhász Roland: “Nem titok, hogy szeretnék a klub kötelékében maradni. A közös folytatásra a Vidi vezetősége is nyitott, de egyelőre még a játékra koncentrálok”

Szurkoló: “Ki(k) rémálmaid csatára(i), aki(k) ellen játszottál?”
Juhász Roland: “Ibrahimovic, Bellamy, Torghelle és Böde”

Szurkoló: “Wales ellen melyik kezdő 11-et küldenéd pályára?”
Juhász Roland: Gulácsi – Lovrencsics, Willi Orban, Baráth, Kádár – Pátkai, Vida – Dzsudzsák, Kovács, Németh – Szalai”

Szurkoló: “Kit tartasz az NB I 5 legjobb játékosának?”
Juhász Roland: “Huszti Szabi, Kokó, Feczesin, Lanzafame és Varga Kevin”

The post Ibrahimovic, Böde és Torghelle is szerepelt Juhász rémálmaiban – ezt a kezdőt küldené pályára Walesben a Vidi védője appeared first on csakfoci.hu.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!