Rossi szerint, ha ki is kapunk, nem mindegy, hogyan

Egyéb

Oszd meg másokkal is

Rossi fontosnak érezte elmondani, hogy tudja, a vb-döntős horvát válogatott erősebb a magyarnál, így benne van, hogy csapata kikap a csütörtöki Európa-bajnoki selejtezőn, de kiemelte, ha ez be is következik, korántsem mindegy, miként.

„A világbajnoki ezüstérmes lesz az ellenfelünk, amely nyolcadik a világranglistán, míg a magyar csapat az ötvenedik. Hazai pályán ennek ellenére sikerült meglepni őket márciusban, de korántsem biztos, hogy ez ismét összejön.

Ha ki is kapunk, annak módját mi választhatjuk meg, nekünk a saját játékunkra kell koncentrálni.”

Rossi szerint a meccs képét alapvetően határozza majd meg, hogy a magyar válogatott meg tudja-e tartani a labdát, mert ha nem, akkor védekezésre kényszerül majd – ezzel a megállapítással mondjuk nem vállalt sokat.

Nehéz helyzetben vagyunk, sok játékosunk hiányzik sérülés vagy eltiltás miatt, négy futballistára nem számíthatok azok közül, akik pályára léptek a márciusi bravúros győzelem alkalmával, ebből három középpályás.”

Az eltiltott védő, Baráth Botond mellett a sárga lapjai miatt hiányzó Nagy Ádámra, továbbá a sérült Pátkai Mátéra és Szoboszlai Dominikre sem számíthat.

A magyar válogatott csütörtökön 20.45-től játszik Horvátországgal a spliti Poljud Stadionban.

{https://player.hu/sport-3/rossi-tovabbra-is-duhos-a-szlovakok-elleni-eredmeny-miatt-de-bizakodo-az-eb-szereplest-illetoen/}

(Forrás, fotó: MTI)

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!