Gyerektestbe zárva él a 34 éves férfi

Hírek

Oszd meg másokkal is

A kínai Zhu Shengkai hatéves korában más gyerekekkel játszott, amikor fejbe ütötték egy kővel. Bár nem lett vérző sebe, de három napig lázas volt, ezért a szülei kórházba vitték. Az orvosok egy vérrögöt fedeztek fel az agyában, és sürgősségi műtéttel azonnal el is távolították.

A fiú felépült, és úgy tűnt, semmiféle maradandó károsodást nem szenvedett. Kilencéves volt, amikor családjának feltűnt, hogy fejletlennek tűnik a kortársaihoz képest.

Szülei kivizsgáltatták, a tesztekből pedig kiderült, hogy a három évvel korábbi balesetben megsérült az agyalapi mirigye, ez pedig befolyásolja a fizikai fejlődését.

Zhu Shengkai

Zhu Shengkai (Fotó: Seenhua)

Zhu ma már 34 éves, ám még mindig úgy néz ki, mint egy gyerek, a hangja is gyerekes maradt, és arcszőrzete sem nőtt. A testfunkciói is úgy működnek, mint egy serdületlen kisfiúé, ezért párkapcsolatra, házasságra sem alkalmas.

A férfi egyébként borbélyként dolgozik, saját szalont nyitott, annak bevételeiből tartja fenn magát.

Az állapotán az orvosok sem tudnak segíteni, igaz, ő maga optimista a jövőt illetően, sőt még viccelődni szokott az „átkával”.

„Míg az összes barátom öreg és ráncos lesz egy nap, én mindig fiatal maradok ezzel az ártatlan babaarccal” – fogalmazott.

via

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!