Mehet a buzi MLSZ, csak rasszizmus ne legyen

Futball

Oszd meg másokkal is

Az MLSZ elnöke inkább odatartja az orcáját, csak hogy nagyobb baj ne legyen.

Ami nagyon fontos, hogy jöhetnek a súlyosabb büntetések, mint a pontlevonás vagy akár az európai versenyekből való kizárás. Tehát kérem a szurkolókat – megértem, hogy indulatosak, hogy szidják az MLSZ-t, ugye lehet buzi MLSZ, a legújabb a szarházi MLSZ –, szidjanak engem, csak ne legyenek rasszisták!

Ne adják fel a magas labdát, hogy megbüntessenek bennünket, mert sajnos kényszerpályán vagyunk.

Már volt stadionbezárásunk, úgyhogy innen már a következő lépés súlyosabb lesz.

„A huhogás, a cigányozás, zsidózás, sorolhatnám, ezek a rasszista történések a stadionban és a pályán is nagyon súlyos büntetést írnak elő. És nagyon fix, pontos szabályozás van, hogy milyen büntetést szabhat ki a fegyelmi bizottság. Ezért mi nem kaphattunk mást, mint teljes stadionbezárást a szlovák meccs után.”

A magyar válogatott jövő pénteken Uruguayjal játszik az új Puskás Aréna megnyitóján, aztán 19-én Eb-selejtezőt játszik Cardiffban Walesszel.

{https://player.hu/sport-3/hullamos-lehet-a-magyar-focivalogatott-kovetkezo-meze/}

(Fotó: MTI)

[keretes_doboz_szeles cim=”Légy résen, mert épp valami fontos történik!”]

Napokon belül új magazint indítunk, tarts velünk a nulladik pillanattól! November elején startol a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire.

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót.

Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!


[/keretes_doboz_szeles]

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!