Suzy már Jolly nélkül is jól boldogul

Hírek

Oszd meg másokkal is

Néhány héttel ezelőtt beszámoltunk róla, hogy Jolly és Suzy ugyan még mindig házasok, az énekesnő új életet kezdett, és immáron férje nélkül is helytáll. Királyvári Zsuzsanna tudja, hogy egyedül kell boldogulnia, de ezt nem bánja.

„Nem akarok már Tarcsiné lenni még papíron sem! Sokáig kínlódtam, de legyen végre vége. Élvezem, hogy senki nem dirigál, önmagam lehetek” – mondta a Blikknek az énekesnő, aki hét napból hét napot a gofrizójában dolgozik, amit szülei segítségével nyitott.

Fotó: Facebook

„A gofrizó az én ötletem volt, csajosra csinosítottam, de a szüleim adták a tőkét, és Niki húgommal készítjük a finomságokat. Édesanyám a legnagyobb támaszom, jártas a kereskedelemben, mindenre megtanított. Ha nem tartják bennem a szeretteim a lelket, nem segítenek, képtelen lettem volna talpra állni, de mostantól egyedül kell boldogulnom” – jegyezte meg Suzy, aki mindent megtesz, hogy egyedül is el tudja tartani Jollyval közös kislányukat. Az énekesnő minden reggel fél hatkor kel, elviszi Zsuzsikát az iskolába, majd nyitja a boltot, hétvégén pedig továbbra is a színpadon próbál helytállni.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!