Újraindul a nagysikerű Richter Anna Díj pályázat! (x)

Hírek

Oszd meg másokkal is

A Richter Anna Díj a nők részére meghirdetett pályázat útján nyerhető el, és az egyenként 4 millió forintos díjat 4+1 kategóriában osztják ki. Orvosok, gyógyszerészek, egész­ségügyi szakdolgozók és pedagógusok pályázhatnak, illetve legfeljebb 5 fős csapatok jelentkezéseit várják 2019. november 24-ig.

2018-ban közel 200 pályázat érkezett, melyek közül az alábbi ötöt díjaztuk.

Richter Anna Tanösvény és Mezítlábas Park: Lőrinciben egy többhektáros erdő közepén álló vadászkastélyban van az a középiskola, ahol tanárok és diákok együtt létrehozták a Richter Anna Tanösvényt és Mezítlábas Parkot.

Szedd Vidd Védd!: A Szedd Vidd Védd! csa­pata mindenkihez szeretné eljuttatni azt az információt, hogy a lejárt, fel nem használt gyógyszereket a gyógyszertárakba kell visszavinni.

Főszerepben a hétköznapi hősök: A Bethesda Gyermekkórház ötszáz fős szupercsapata évente 140.000 be­teg gyerekkel találkozik. Az osztályok tevékenységét bemutató 12 kisfilm célja az ott dolgozók odaadó munkájának elismerése és a kórház életének bemutatása.

Mi jól vagyunk! És Te hogy vagy?: A Semmelweis Egye­tem emlőrákkal foglalkozó orvosnőcsapata olyan pozitív hangvételű és közérthető filmet alkotott és tett közkinccsé, amely hitelesen tájékoztat az emlőszűrés fontosságáról.

Terápiás szabadulószoba: A Vadaskert Alapítvány jóvoltából egy olyan személyre szabott terápiás „szabaduló­szoba” valósult meg, ahol a pszichés beteg­séggel küzdő gyerekek és családjaik szerezhetnek gyógyító élményeket.

Legyen mindannyiunk szívügye a fejlődés!

További részletek a www.richterannadij.hu weboldalon.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!