A világ egyik legjobb támadójával akarja pótolni Neymart a PSG

Futball

Oszd meg másokkal is

Neymar már az előző átigazolási szezonban majdnem lelépett, távozása folyamatosan a levegőben lóg, emellett sokat sérült, nem igazán az a játékos, akit reméltek a PSG-nél a leigazolásakor. Természetesen még így is a világ egyik legjobbja, ha elmegy, akkor a helyére valakit igazolnia kell a Párizsnak.

A France Football szerint az utód az idei Aranylabda-szavazás negyedik helyezettje, a Liverpool támadója, Sadio Mané lehet.

A forrás szerint a PSG egy olyan futballistát akar, aki egyrészt világklasszis támadásban, de a védekezés sem büdös számára, ez a játékos lehet Mané.

A kérdés már csak az, hogy a Liverpool miért válna meg az idei évben legjobb formában futballozó támadójától, és a játékos számára miért lenne vonzó a váltás? A jelek szerint tökéletes helyen van Livepoolban, tavaly Bajnokok Ligáját nyert a csapattal, idén pedig minden esélye megvan, hogy nagyon hosszú idő után a Premier League-et is behúzza a Pool.

Mané szerződése 2023-ig szól, piaci értéke jelenleg 120 millió euró. A szezonban 21 meccsen 13 gólja és hét gólpassza van.

(via; Fotó: Getty Images)

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!