Miklósa Erikát meglepte a lánya: “Bibi most kezdi érteni, hogy örökbe fogadtuk”

Hírek

Oszd meg másokkal is

Miklósa Erika mindig nyíltan mesélt arról, milyen félelmekkel, milyen várakozásokkal vágtak bele az adoptálásba és arról is, milyen boldogok a kislányukkal, Bíborkával, vagy ahogyan ők nevezik, Bibivel. Az énekesnő kezdettől fogva tudatosította kislányában: nem ő a vér szerinti édesanyja. Erről mesélt Erika a Story magazinnak adott interjúban. 

Miklósa Erika és a kislánya, Bibi (Fotó: Facebook)

„Gyakran elmondom Bibinek: ’Örökbe fogadtunk, és örökké szeretni fogunk’.” 

Az viszont nagyon meglepte, ami legutóbb történt, mert nem is gondolta, hogy az óvodás lánya már érti, miről is van szó.

„Egyik nap nem hagyta, hogy befejezzem a mondatot. Kijelentette: ’Anya, hagyd ezt abba, nem így van. Én fogadtalak örökbe titeket, és én foglak örökké szeretni benneteket.’ Ez rettenetesen meghatott, könnyek szöktek a szemembe. Visszakérdeztem: ’Tudod, hogy ez mit jelent?’ És már felelt is: ’Azt anya, hogy mindig…’ Ez is jelzi számomra, mennyire rohan az idő, hiszen Bibi nemcsak érzi, de érti már, mit jelent ez az állapot. Természetesen kezeli a helyzetet, és most már felfogja, milyen kötődéssel, bizalommal jár, és hogy egy életre szól. Tisztában van azzal is, hogy milyen erős szövetség ez közöttünk.”

Nemrég elköltözött a család, és az új környezetbe hamar beilleszkedtek, ebben segített Erika nyíltsága is, és az is, hogy Bibi olyan, mint az anyukája: könnyen megbarátkozott az új óvodás társaival. 

A Story magazinban olvashtasz Miklósa Erika lányáról

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!