Milyen esküvői trendek várhatók 2020-ban? (x)

Hírek

Oszd meg másokkal is

Patik Eszterrel, az Emmaroz Szalon vezető szabászával beszélgettünk a 2020-as esküvői trendekről, és pontokba szedtük, melyik szereplő mire figyeljen a ruha választáskor.


1)    Menyasszonyoknak

A combvillantás nemcsak a kifutókon lesz hatalmas trend 2020-ban, hanem a menyasszonyi ruhák terén is. Eszter szerint, bár a menyasszonyok egyre letisztultabb fazonú ruhákat kérnek, sokan döntenek a combig felvágott szoknyák mellett. Szalonjukban a leggyakoribb a derékban vágott maxi ruha, testkövető felső résszel és lefelé bővülő, úgynevezett lokni szabású szoknyával. Természetesen több menyasszonyi ruha alternatíva közül is lehet majd válogatni 2020-ban, ha valaki különlegesebb kombinációra vágyna. A letisztult ruhákat például felsliccelt szoknya résszel, vagy extrém kiegészítőkkel lehet kiegészíteni. Ez lehet például egy kövekkel kirakott fejdísz, vagy egy tengerparti esküvőn a lábtyű.

2)    Örömanyáknak

Az örömanyákra nézve is vannak szabályok és szokások, amit érdemes 2020-ban is betartani. Ha a ruha színválasztására kerül a sor, kerülendő a piros, a fekete illetve a menyasszonyi ruhával egyező szín. Eszter a sötétebb tónusokat ajánlja, kezdve a sötétkék, sötétzöld, majd bordó árnyalatokkal. Ezeket érdemes végül világosabb színekkel kombinálni, mint például egy ekrü vagy púderrózsaszín csipkével. Ettől függetlenül nyugodtan lehetnek kreatívabbak is az anyukák, és felvehetnek például a ruhától eltérő színű cipőt is. A legfontosabb viszont a kényelem, hiszen az egész napos álldogálás során elfáradhat a lábuk, így érdemes egy kényelmes alkalmi cipőre tenni a voksukat.


3)    Esküvői vendégeknek

Ebben az esetben is fontos betartani a szabályokat, tehát piros, fekete és fehér ruha nem ajánlott. Viszont kifejezetten divatosak lesznek a mintás ruhák esküvőkre is. Egyre többen kérnek virágos vagy akár geometriai mintás, csíkos vagy pöttyös ruhákat. Fazonban leginkább a midi lesz a trendi, mert nem mutat meg túl sokat, de nem is túl komoly. Divatos lesz még ezen kívül a kétrészes szettek viselése is, mint például egy mintás felső rész, egyszínű szoknyával vagy, 2019-2020 nagy visszatérője, a női szmoking.

 

Részletes tippeket és esküvői trend előrejelzéseket a következő linken találhatsz.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!