Több mobilt is bemutathat jövő héten a Samsung

Tech

Oszd meg másokkal is

A Samsung adja el jelenleg a legtöbb mobilt a gyártók közül, és hogy ez így is maradjon, folyamatosan frissíteniük kell a portfóliót, így a Galaxy A (2020) széria is bemutatkozik az ünnepek előtt.

A Samsung vietnámi csapata erősítette meg, hogy december 12-én újabb készülékeket mutatnak be. A YouTube-on közzétett videó nem sok mindent nem árul el, ám az kiderül belőle, hogy a Samsung Galaxy A (2020)-as mobilokról van szó.

A telefonok a Galaxy S10 mobilokhoz hasonlóan képernyőkivágással érkeznek, és ebben helyezkedik majd el a szelfikamera, míg a hátul található kameraszegmens is átalakul, és egy nekik kialakított részen, L alakzatban találhatóak a lencsék. A konkrét típusok még nem ismertek, ám minden bizonnyal a Galaxy A51 és Galaxy A71 mobilokat üdvözölhetjük majd 12-én. Ezekről egyébként már néhány hete is szivárgott ki néhány kép, így nagy meglepetésre ne számítsunk.

Kíváncsian várjuk a bemutatót, hiszen ha elődökhöz hasonló árcédulával és korrekt hardverrel érkeznek, akkor kifejezetten jó vételként indulhatnak majd a középkategóriában. Jövő héten minden kiderül.

Forrás: GSMArena

The post Több mobilt is bemutathat jövő héten a Samsung appeared first on Techlabor.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!