Valamennyi gyermekével együtt karácsonyozik idén Stohl András, csak egy dolog miatt aggódik az 52 éves színész

Hírek

Oszd meg másokkal is

Stohl András idén mindegyik gyermekével együtt ünnepelhet. Az Újratervezés műsorvezetője és a Mintaapák című sorozat sztárja szerencsés helyzetben van, mert kifejezetten jó a viszonya a gyermekei édesanyjával, Évával és Ancsikával, ezért könnyedén meg tudják beszélni, mikor, hol legyenek a gyerekek.

Nagy rohangálás lesz, de leszünk kettesben is, leszünk négyesben is, leszünk nyolcasban is” – árulta el Stohl.

A színész a december 23-i közös családi ebédet valamennyi gyermekével együtt tölti; ott lesz Stohl jelenlegi kedvese, Vica, a négy gyermeke (Luca, Rebeka, Franciska és Andriska), illetve a két nagylány párja is.

„Az érdekes lesz, nem tudom, hogy tudunk leülni az asztalhoz, de szép lesz. Mert jó ám végignézni rajtuk, iszonyú érdekes, mert ritka az, amikor négyen együtt vannak. Egyfelől sokan vannak, másrészt nagyon nagy az időeloszlás: 27 és 5 év. Jó érzés, jó dolog ám! (…) Hál’istennek mind a két volt párommal kifejezettem jó a kapcsolatunk, úgyhogy semmiféle probléma nincs, csak a logisztikára kell odafigyelni” – mondta el a Mokkacinóban a színész, aki Kovács Patrícia szerelmét, Janót alakítja a TV2 vígjátéksorozatában.

(via)

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu 

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!