Drasztikusan megváltozott Horváth Gréta – fotó

Hírek

Oszd meg másokkal is

Nemcsak a pluszkilóitól akar megszabadulni az új évben az Ázsia Expressz 2 győztese, hanem hajszínt is váltott 2020-ban.

Horváth Gréta már elkezdte edzéseit egy személyi edzővel, új frizurájának okáról pedig egy Instagram posztban mesélt:

„Az a helyzet, ha már változás akkor legyen látványos! Bari hetek óta kérlel és udvarol nekem, hogy legyek újra barna. Így ismert meg és így akar elvenni feleségül is. Nyilván szerettem volna neki tetszeni, de nem csak miatta váltottam. Akkora tüzet és erőt látok most a tükörben, ha bele nézek, hogy már most imádom az új Grétát, illetve régit, mert világ életemben barna voltam!..” – írta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Az a helyzet, ha már változás akkor legyen látványos! Bari hetek óta kérlel és udvarol nekem, hogy legyek újra barna. Így ismert meg és így akar elvenni feleségül is. Nyilván szerettem volna neki tetszeni, de nem csak miatta váltottam.💪 Akkora tüzet és erőt látok most a tükörben, ha bele nézek, hogy már most imádom az új Grétát, illetve régit, mert világ életemben barna voltam! Csak most egy sokkal tapasztaltabb és bölcsebb kiadásban. Köszönöm Anitának, hogy a legnagyobb profizmussal készíti a hajam. Tényleg nem ismerek nála jobbat és kedvesebb fodrászt! Köszönöm @_anitafodor_ ♥ Ezzel is azt szeretném sugallni Nektek, hogy ne féljetek a változástól! Iszonyat löketre képes. Új impulzusok, új lehetőségeket hoz magával! Legyél bátor és mutatsd meg ki van “odabent”! 🤗🥂 Na mi van @megyinsta csorog a nyálad? 😂😄🙋‍♀️ #nemreklám. KÖSZÖNÖM Kóka a kezdeményezést💪😄➡@nadai_aniko Ennek aprópójából csinálok egy nyereményjátékot is amit én szervezek♥ @mallorca_fodraszkellek álltal kapott hajápolási termékekkel 🌟 Mivel szőke hajra van, így szeretném felajánlani mert most nem tudom használni 🤗 Remélem valaki nagyon fog örülni neki💎🥂

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés,

 

(via)

(Kiemelt kép: Instagram)

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!