Ezt a 3 csillagjegyet kísérti a múlt

Hírek

Oszd meg másokkal is

Ha unatkozol, olykor-olykor előfordulhat, hogy írsz pár sort az exednek, ám a privát üzenetek küldése már másik kategóriába tartozik, főként, ha flörtről, drámáról vagy éppen komoly szándékról árulkodik. Ráadásul meglehetősen trükkös lépés, hiszen pontosan tudod, mikor olvasta el az üzenetedet, s tökfilkónak tűnhet, ha válaszra sem méltat.

A bolygók pontosan jelzik a horoszkópban azokat az időszakokat, amikor hajlamosabb lehetsz a múlton töprengeni. Ilyenkor pedig könnyen lehet, az egykori nagy Ő-vel frissíted fel a párkapcsolatot. S hogy ez jó döntés vagy sem, később mindig kiderül.

Néhány csillagjegy hajlamosabb lehet a többieknél a múltba révedni, s a szakítást követően üzenetekkel bombázni egykori párjukat. Nos kiderül, vajon te is közéjük tartozol-e…

Ezeket a csillagjegyeket kísérti a múlt (fotó: Pixabay)

1. Az Ikrek

Mely csillagjegyek esetében számíthatsz „merész” húzásokra? Elsőre talán a tűz elemi csillagjegyek ugranának be, hiszen mindegyikük vagány, és a pillanat hevében időnként meggondolatlanul cselekszik. Ám valójában a levegős Ikrek az, aki mindenki mást lekörözve, előszeretettel küldözget privát üzeneteket az exének. Kíváncsi és lobbanékony típus, s olykor-olykor imádja keverni a kártyákat. Még ha nincs is szándékában visszatérni az exéhez, időnként szükségét érzi, hogy érdekessé tegye a napjait. Neki a barátság is ugyanolyan fontos, mint a párkapcsolat.

2. A Skorpió

A Skorpió minden habozás nélkül privát üzenetet küld egykori szerelmének. Önfejű, s üzenetei egyszerűen annak a számlájára írhatóak, hogy megerősítésre van szüksége. Abban a hitben élhet, hogy nagy hatással van az emberekre, akikkel összehozza a sorsa, s ez többszörösen igaz az exeire. A privát üzenetekkel egyszerűen ellenőrizni szeretné, vajon tényleg érdekli-e őket még. Azaz semmi másra nem szolgál a lépése, mint egójának a növelésére. No, meg persze némi visszaigazolásra, hogy nem benne van a hiba… S hogy megkapja-e a választ? Expartnerén is sok múlik.

3. A Rák

A Rák jegyet egészen más motiválja, mint a flörtölés vagy a figyelem felkeltése: a privát üzeneteivel egyszerűen azt fejezi ki, hogy korábbi párja eszébe jutott. Nem az a cél vezérli, hogy visszaszerezze egykori szerelmét, hanem csak az, hogy továbbra is törődik vele. Így ha azt látja a közösségi médiában, hogy bármi is történt exe életében, már megy is neki a privát üzenet. Gondoskodik, hogy a számára fontos emberek – és igen, az exek is ide tartoznak – bármikor kiönthessék neki a bánatukat. Kedvességébe, önzetlenségébe ugyanakkor soha ne akarj többet belemagyarázni.

(via bustle)

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!