Horváth Gréta teljesen megváltozott – az új frizurával rá sem ismerünk

Hírek

Oszd meg másokkal is

Horváth Gréta eldöntötte, hogy 2020-ban nagyot változtat. Az életmódjával kezdte: elkezdett edzeni és szinte nem is eszik szénhidrátot. A szőkés hajú influenszer gondolt egyet, és óriásit váltott: barnára festette a haját, amellyel igencsak szokatlan a külseje, szinte rá sem ismertünk. Mint kiderült, a vőlegénye kérte, hogy váltson.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Az a helyzet, ha már változás akkor legyen látványos! Bari hetek óta kérlel és udvarol nekem, hogy legyek újra barna. Így ismert meg és így akar elvenni feleségül is. Nyilván szerettem volna neki tetszeni, de nem csak miatta váltottam.💪 Akkora tüzet és erőt látok most a tükörben, ha bele nézek, hogy már most imádom az új Grétát, illetve régit, mert világ életemben barna voltam! Csak most egy sokkal tapasztaltabb és bölcsebb kiadásban. Köszönöm Anitának, hogy a legnagyobb profizmussal készíti a hajam. Tényleg nem ismerek nála jobbat és kedvesebb fodrászt! Köszönöm @_anitafodor_ ♥ Ezzel is azt szeretném sugallni Nektek, hogy ne féljetek a változástól! Iszonyat löketre képes. Új impulzusok, új lehetőségeket hoz magával! Legyél bátor és mutatsd meg ki van “odabent”! 🤗🥂 Na mi van @megyinsta csorog a nyálad? 😂😄🙋‍♀️ #nemreklám. KÖSZÖNÖM Kóka a kezdeményezést💪😄➡@nadai_aniko Ennek aprópójából csinálok egy nyereményjátékot is amit én szervezek♥ @mallorca_fodraszkellek álltal kapott hajápolási termékekkel 🌟 Mivel szőke hajra van, így szeretném felajánlani mert most nem tudom használni 🤗 Remélem valaki nagyon fog örülni neki💎🥂

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés,

„Az a helyzet, ha már változás akkor legyen látványos! Bari hetek óta kérlel és udvarol nekem, hogy legyek újra barna. Így ismert meg és így akar elvenni feleségül is. Nyilván szerettem volna neki tetszeni, de nem csak miatta váltottam. Akkora tüzet és erőt látok most a tükörben, ha belenézek, hogy már most imádom az új Grétát, illetve régit, mert világ életemben barna voltam!” – írta a közösségi oldalán Horváth Gréta.

 

 

 

Fotó. Instagram

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!