Itt az új Bond-film előzetese és hozzá Billie Eilish gyönyörű főcímdala

Hírek

Oszd meg másokkal is

Az új Bond-film, a No Time To Die-t (Nincs idő meghalni) címe erősen hajaz a 2002-es Die Another Day Bond-film címére, amiben még Pierce Brosnan alakította a főszerepet. Annak azonos című főcímdalát akkor Madonna énekelte, az új filmét pedig most az amerikai zeneipar legújabb sztárja, Billie Ellish jegyzi. A dalszerző-énekes még csak decemberben lesz 18 éves, amivel ő számít a legfiatalabbnak, aki a sorozat történetében főcímdalt énekelhetett.

“Őrülten jó dolog egy ilyennek a részese lenni, egyben hatalmas megtiszteltetés” – nyilatkozta annak idején Billie Eilish, amikor kiderült, hogy a film stábja őt kéri fel a főcímdal elkészítésére. “Egész életünkben arról álmodtunk, hogy címadó dalt írjunk egy Bond-filmhez – tette hozzá, utalva arra, hogy ezúttal is testvérével, Finneas O’Connell-lel dolgoztak közösen.

A két legutóbbi James Bond-film címadó dala, Adele Skyfallja és Sam Smith Writing’s On The Wall című dala a Spectre-ből Oscar-díjat nyert. Az új Bond-filmet április 8-án mutatják be Magyarországon, a főszerepben ismét Daniel Craiget láthatjuk majd.

(via)

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!