Kilátástalan helyzetük miatt ölhette meg lányát a mosonmagyaróvári férfi

Hírek

Oszd meg másokkal is

Az idős mosonmagyaróvári férfi a gyanú szerint péntek délután először megölte 50 éves lányát, majd megpróbált magával is végezni. Az idős férfira unokája talált rá eszméletlen állapotban, ő hívta a mentőket is – derül ki az RTL Klub Híradójának tudósításából.

A csatornának nyilatkozott Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője, aki az esettel kapcsolatban elmondta, a családtag kezdte meg az idős férfi újraélesztését, méghozzá a diszpécser segítségével. Az esetkocsi valamivel később érkezett a helyszínre; a kiérkező mentők az újraélesztés után stabilizálták a férfi állapotát, majd kórházba szállították.

Az RTL Klub információi szerint a 74 éves férfi jelenleg kómában van, az állapota kritikus. A Híradó beszámolt arról is, hogy a férfi felesége halála óta egyedül ápolta születésétől fogva ágyhoz kötött, 50 éves lányát. A szomszédok a csatorna riporterének elmondták, az nőt szinte soha, újabban pedig a súlyos beteg apát is csak nagy ritkán látták. Az elmondások szerint akkor se volt túl bőbeszédű.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!