Megszólalt Orosz Bernadett támadója: szerinte filmszakadás volt nála, és nem érdemli, amit kap

Hírek

Oszd meg másokkal is

A sajtóban magyarázkodik Orosz Bernadett támadója. Az egykori alezredesre a Bors volt kíváncsi, a lapnak elmondta, hogy szerinte nem is volt olyan durva a támadás, amilyen a képeken látszik és „tönkrement az élete”.

Mint ismert, a családanyát a férfi egy buli után verte agyba-főbe és a sikoltozást meghalló szállodai recepciósnak és a party néhány résztvevőjének köszönhető, hogy nem történt nagyobb tragédia. Orosz Bernadett a sajtóhoz fordult, miután a rendőrségen szerinte nem vették elég komolyan azt, mennyire fél ezek után a támadójától. 

A férfi, aki az interjúban nem vállalta arcát és nevét, elmondta, nem volt túl ittas a támadás estéjén,  egy filmszakadás után már csak az van meg neki, hogy a rendőrök támogatják és kérdezik, mi történt.

„Két nappal később, november 11-én küldték át a sajtóban is megjelent képeket. Összeszorult a szívem, és elsírtam magam, amikor megláttam. Nem akartam elhinni, hogy ezt én okoztam. Ha így van, azt nagyon sajnálom, és természetesen vállalom érte a felelősséget. Azt azonban már akkor elképzelhetetlennek tartottam, hogy Bernadett életére törtem és fojtogattam volna, hiszen mindennél jobban szerettem.” – mondta a férfi a Borsnak. 

Az ex alezredes szerint „az eljárás során készített orvosi szakvéleményből szerencsére egyértelműen kiderült, hogy szó sincs arról, hogy Bernadett életére tört volna, és kiderült az is, hogy a sérülései nem minősülnek olyan súlyosnak, mint amilyennek a nyilvánosságra hozott képeken tűnnek.”

A férfi azt is panaszolta, hogy a gyűlölet miatt a fiának kollégiumban kellett mennie és a kártérítési per nála csak jelképes. 

(via)

(Kiemelt kép: Jakupcsek Plusz)

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!