Szupercuki fotóval köszöntötte családját Valentin-napon Michelle Obama

Hírek

Oszd meg másokkal is

Bár Michelle Obama már több mint három éve kiköltözött a Fehér Házból, sokan továbbra is sok szeretettel gondolnak rá, ami nem véletlen, mivel férje, Barack Obama kétszer négy évig tartó elnöksége során megmutatta, hogy képes egyszerre elegáns és laza, ünnepélyes és vagány is lenni, miközben olyan fontos ügyekért küzd, mint a gyerekek egészségesebb táplálkozása vagy épp az olvasás népszerűsítése. 

Michelle Obamát sokan a stílusérzéke miatt is imádják (Fotó: Getty Images)

Az Obama-házaspár korábban sem szégyellte kimutatni egymás iránti érzelmeit, számtalan kézfogós-ölelkezős fotó készült róluk, nem meglepő ezek után, hogy Michelle a mai Valentin-napon sem mulasztotta el, hogy egy kicsit kedveskedjen férjének és lányaiknak, Sasha és Malia Obamának. A volt first lady mindezt egy kedves fotóval tette, amit a Twitter-oldalára töltött fel. A kép mellé azt írta: „boldog Valentin-napot szerelmeim. Tőletek még a leghidegebb napokat is egy picit melegebbnek érzem”. 

Michelle Obama népszerűségét jól mutatja, hogy az USA 44., demokrata elnökének feleségeként még sok republikánus szimpátiáját is képes volt kivívni. Ahogy a fenti fotó alatt az egyik twitterező megjegyezte: „milyen gyönyörű család. Mérsékelt republikánus vagyok, és nagyon hiányoztok mindannyian. Szó szerint megváltoztattátok az életemet.”

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!