Eltűnhet a notch a következő iPhone generációról

Tech

Oszd meg másokkal is

Érdekes renderfotók bukkantak fel a Svetapple oldalán, amelyek az iPhone 12 lehetséges dizájnjáról lebbenti fel a fátylat, és ha az infó helyesnek bizonyul, akkor bizony alapos ráncfelvarrásra számíthatunk.

Ha eltekintünk a jelenlegi szituációtól, akkor nagyjából 6 hónap lenne hátra a következő iPhone generáció bemutatkozásáig, ám a legfrissebb hírek szerint ez akár hónapokkal is eltolódhat. A most felbukkanó képek alapján akár komoly dizájnbeli váltással is meglephet minket idén az Apple, ám azért érdemes némi fenntartással kezelni ezeket.

A notch eltűnésével a keretbe kerülnének a szenzorok, ehhez viszont mindenképpen vastagabb keretre lenne szükség, mint amilyet a jelenlegi csúcsmobilok esetében láthatunk. A képek alapján a kamera, a szenzorok és a hangszóró is a felső kereten kapna helyet.

A render egyik furcsasága, hogy az oldalsó és az alsó keret is meglepően vastagnak tűnik, ám mivel ez egy korai rajz, így ebből még nem szabad messze menő következtetéseket levonni. A gombok elhelyezkedése és a SIM tálca mindenképpen hihetőbbé teszi a dolgot, de egyelőre még erősen kérdéses, hogy egy vajon egy valós, ám kiszivárgott tervről, vagy csak egy rajongó által kreált képről van szó.

A beszámolók szerint az iPhone 12 Pro 6,7 colos, 120 Hz-es képfrissítéssel rendelkező ProMotion kijelzővel, 6GB memóriával, és mmWawe 5G támogatással érkezik majd. Egy kis dizájnváltozás valóban nem lenne rossz, hiszen a 2017-en debütáló, és akkor forradalmi megoldásnak számító notch mostanra már kissé idejétmúltnak tűnik a konkurencia megoldásai mellett.

Forrás: Svetapple

The post Eltűnhet a notch a következő iPhone generációról appeared first on Techlabor.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!