Lefújják a Jóbarátok forgatását a koronavírus miatt

Hírek

Oszd meg másokkal is

A koronavírus-járvány miatt egyelőre nem forgatják le a Jóbarátok című tévésorozat HBO Max számára készülő külön epizódját – írja a The Hollywood Reporter. Februárban érkezett a hír, hogy 16 év után újra összeáll a legendás szereplőgárda. A különkiadást jövő hétfőn és kedden vették volna fel az egykori sorozat díszletei között a Warner Bros. filmstúdió burbanki helyszínén. A koronavírus-járvány miatt azonban a produkciót leállították, és legalább májusig nem folytatják a munkát.    

Az amerikai járványügyi központ (CDC) ajánlása szerint kerülni kell az 50 fősnél nagyobb csoportokat, és egy filmes vagy tévés forgatás több száz főt mozgat meg.    

A Jóbarátok hatalmas globális népszerűsége miatt nagyon fontos volt az újonnan induló HBO Max streamingszolgáltatásnak. A hollywoodi lap szerint egyelőre teljesen bizonytalan, hogy mikor mutathatja be az HBO Max a Jóbarátok új epizódját.

A kultsorozat 1994-től tíz évadon át futott az amerikai televízióban, és világszerte megszerették a nézők. A széria állandó szereplőgárdáját Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer alkotta.

(MTI)

Még több Jóbarátokkal kapcsolatos cikk az nlc.hu-n:

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!