GearBest ajánlatok karantén idejére I.

Tech

Oszd meg másokkal is

Sajnos a mostani időszak arról szól, hogy az ember otthon tölti az idejét – már aki megteheti-, de egy idő múlva tagadhatatlanul elkezdenek szűkülni a falak ilyen Hitchcock stílusban. Ha nem találunk valami módot arra, hogy elüssük az időt, hamar be fogunk golyózni, de szerencsére azért vannak lehetőségek. Ha nem kenyered a könyvek olvasása, akkor még mindig ott van a filmek világa, a mozis élmény otthoni megtapasztalásához jelentenek segítséget az alábbi termékek, melyeket a GearBest kifejezetten karantén idejére ajánl. 

Xiaomi Mi TV 4S 

Mondjuk ha nincs otthon TV vagy most szeretnéd cserélni, talán érdemes elgondolkodni a Xiaomi ajánlatán, ami egy 43 hüvelykes okostelevízió 5 GHz-es Wi-Fi modullal, 4K felbontású kijelzővel, Dolby DTS támogatással, és persze Android 9.0 rendszerrel, illetve annak is egy olyan változatával, amelyet kifejezetten TV-kre szántak. A készülék 429,99 dolláros áron (~ 146 200 forint) rendelhető, EU raktárból érkezik szóval nem kell aggódni a szállítási idő és a vám miatt sem. További részletek a lenti linkek valamelyikén!

Xiaomi Mijia lézer projektor

Ha televízió helyett valami másra, érdekesebbre vágysz, és szeretnéd hazavinni a mostanában sajnálatos módon bezárt mozik élményét, akkor egy lézer projektor kiváló választás lehet a számodra. Ezúttal is egy remek Xiaomi termék kerül terítékre, ami ugyan cseppet sem nevezhető olcsónak a magyar fizetésekhez viszonyítva, viszont a nagy felbontású projektorok között még mindig nagyon kedvező árral bír. 2400 lumenes fényerő, Full HD felbontás, akár 150 hüvelykes kivetített felület, Bluetooth 4.1 és kétcsatornás Wi-Fi modem, valamint saját beépített hangrendszer teszi prémium ajanlattá a készüléket. 1119,99 dollár (~ 380 797 forint) nem éppen kevés, de azért a hardveres felhozatalért cserébe, amit ez a masina kínál, az ajánlat több, mint korrekt. Ha szeretnél többet tudni erről a szerkezetről, akkor tanácsos a lenti linkek valamelyikén tájékozódni. A projektor kínai raktárból érkezik, ezért érdemes a Priority Line szállítási módot választani, mert így elkerülhető a vámeljárás.

Alfawise Q9 BD1080P projektor

Persze azt is megértjük, ha valakinek nincs ennyi felesleges pénze projektorra, ugyanakkor ha mégis szeretné kipróbálni milyen élményt biztosít egy efféle eszköz, akkor választhatja az Alfawise belépőszintű készülékét. A vetítési távolság akár 5 m-es is lehet, a kivetített felület pedig 300 colos, a legnagyobb elérhető felbontás pedig 1920 x 1080. A készülék belsejében szolgálatot teljesítő LED izzók elviekben 10 éven át is képesek működni, fény erejük pedig 16 000 lumenes. A készülék két beépített hangszóróval is rendelkezik, amelyek egyenként 5 wattos teljesítménnyel bírnak. A masina most csupán 175,99 dollárért (~ 63237 forint) lehet a Tiéd, újfent érdemes a Priority Line szállítási metódust választani, és nem lesz gond a vámra. 

Forrás: GearBest

The post GearBest ajánlatok karantén idejére I. appeared first on Techlabor.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!