Ismét eltolták a Nokia 9.3 PureView megjelenését

Tech

Oszd meg másokkal is

Lassan már meg sem lepődünk a csúszáson, hiszen már elég régóta hallani a mobilról, ám többször is eltolták a megjelenését, és a jelenlegi állás szerint az idei év második felében érkezik majd, de erre már erre sem mernénk nagyobb tétben fogadni.

Ezúttal természetesen érthető az eltolás, hiszen a koronavírus miatt kialakul helyzet indokolja ezt, és több gyártó is hasonlóan tesz. Ám a HMD Global esetében ez kevésbé megbocsátható, hiszen ezt a mobilt már tavaly a piacra kellett volna dobniuk.

Eredetileg még Nokia 9.1 lett volna a neve, majd később már Nokia 9.2 néven hallhattunk róla, mostanra pedig már Nokia 9.3 PureView néven hivatkozik rá a sajtó. A HMD egyébként előszeretettel alkalmazza ezt, hiszen a Nokia 5.2-őt is Nokia 5.3-ra nevezték át.

Öröm az ürömben, hogy így már minden bizonnyal a Snapdragon 865 chip kerülhet bele az eredetileg tervezett Snapdragon 855 helyett. A név ellenére egyébként a Nokia 8-hoz hasonló tradicionálisabb külsővel érkezhet majd a készülék, ami nem feltétlenül gond.

A Nokia 9 ugyanis eléggé leszerepelt, hiszen ez a mobil is idejétmúlt hardverrel rendelkezett a csúszások miatt, ráadásul a beharangozott 5 hátlapi kamera is csalódást okozott, és abszolút nem tudta megközelíteni a rivális gyártók megoldásait. Reméljük a Nokia 9.3 már jobban sikerül, mert nagyon jó lenne már kézben tartani egy igazi Nokia csúcsmobilt.

Forrás: GSMArena

The post Ismét eltolták a Nokia 9.3 PureView megjelenését appeared first on Techlabor.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!