A GearBest Full HD felbontású, IPS kijelzős laptopot kínál 70 ezer alatt

Tech

Oszd meg másokkal is

Hazai webáruházak és számítástechnikai szaküzletek kínálatában ugyan lehet találni 100000 ft alatt értékelhető laptopot, de azok általában valamilyen használt konstrukciók, vagy ha egy új gépről van szó, akkor általában a megjelenítő valamilyen ócska TN panel, aminél még a legolcsóbb, legkevésbé igényes IPS megjelenítő is ezerszer jobb. Jelen sorok írója legszívesebben be is tiltaná ezt az elavult kijelző technológiát, de mivel erre nincs lehetőség, inkább ajánl Nektek egy kínai gyártású alternatívát, aminek a vételára még a 70000-et sem éri el, és bár a benne dolgozó processzor nem egy pusztító gépezet, a mindennapi feladatokra, tartalomfogyasztásra, tökéletes választás lehet. Azoknak, akiknek egy kicsit több igénye van számítási teljesítményt illetően, szintén lesz egy ajánlatom a GearBest webáruházának jóvoltából.

KUU Kbook

Miután mindenki kiszórakozta magát a készülék gyártójának nevén, ami csak nekünk magyaroknak lehet vicces, lássuk, mégis mire képes a készülék! A notebook megjelenítője a 14,1 hüvelykes, és a gyártás során – hallelujah – IPS panelt használtak, amire ráadásul Full HD felbontást varázsoltak a hozzáértő kezek. Nyilvánvalóan ilyen áron nem lehet elvárni, hogy egy notebook külső borítása fémből legyen, de a képek alapján is látható, hogy egyáltalán nem a legócskább műanyagról van szó. Sokkal fontosabb számunkra a belbecs, a Kbook belsejében Intel Celeron Processor N3350 processzor végzi a számításokat, amely mellé 8 GB operatív memória, valamint választásunktól függően 128, vagy 256 GB SSD jár. Bár a számításokat végzi lapkakészlet nyilván nem a legerősebb és a leggyorsabb, ami a piacon van, a mellészerelt SSD, és a kellő mennyiségű RAM egészen gyors, kezes kis irodai, és filmnézős masinává teheti a laptopot. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy a készülék mindössze 1,35 kg-ot nyom, tehát ideális társa lehet az állandóan mozgásban lévő egyetemistáknak, diákoknak. Bár amíg ezek az áldatlan állapotok vannak, a legtöbben úgyis otthon fogják használni a számítástechnikai cikkeket. Kétcsatornás WiFi, összesen 3 USB 3.0 csatlakozó, HDMI kimenet, valamint negyedik generációs Bluetooth modem teszi teljessé a hardveres repertoárt. Amennyiben sikerült felkelteni az érdeklődéseteket, eláruljuk, hogy a Kbook most a C4B12263AC1EB000 kupon felhasználásával mindössze – magyar valutára átszámítva – nagyjából 59 385 forintos áron rendelhető a GearBest webáruházából. További részletek és megrendelés a lenti linkek valamelyikén!

KUU K1

Ez a készülék már nyilvánvalóan egy drágább ajánlat, de a nagyobb összegért cserébe magnézium-alumínium ötvözet külső borítást, és természetesen jóval erősebb processzort kapunk, ami jelen esetben egészen konkrétan egy Intel Core i5-5257U, amire már elég komoly munkákat is rá lehet bízni. A tripla A-s játékok futtatása továbbra is felejtős, mert a GPU szerepét egy Intel Iris Graphics 6100 tölti be, de legalább a multimédiás, képszerkesztős feladatokkal nem lesz probléma. Az operatív törzs memória kapacitása 8 GB, míg a belső tárhely kiszereléstől függően lehet 256, vagy 512 GB is, és teljesen mindegy melyiket választjuk, mert mindkét esetben SSD modult kapunk, ami jótékonyan fog hatni a rendszer sebességére. A megjelenítő ezúttal 156 hüvelykes, viszont ugyanúgy IPS panel mellett tette le a voksát a kínai gyártó, és ezúttal is Full HD felbontásban terpeszkednek a pixelek rajta. A billentyűzet háttérvilágítással is rendelkezik, amiről már nehezen mond le az ember, ha már egyszer megszokta. A 256 GB-os kiszerelés most mindössze 135 178 forintos áron rendelhető, ám a B4B7BEC99F1EB001 kupon felhasználásával lehet némileg mérsékelni ezen az összegen. További részletek és megrendelés a lenti linkeken! Ha esetleg nem volna tiszta, azért van belőlük kettő, mert az alsó mindig a webáruház magyarra fordított verziójára visz benneteket, így azok is tudnak tudnak majd vásárolni, akiknek annyira nem erőssége az angol nyelv.

Forrás: GearBest

The post A GearBest Full HD felbontású, IPS kijelzős laptopot kínál 70 ezer alatt appeared first on Techlabor.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!