Bódog a Diósgyőr után és az Újpest előtt: “Milliméterdöntések fognak születni, nekem is fáj majd”

Futball

Oszd meg másokkal is

A Kisvárda először május 30-án, hazai környezetben lép pályára az Újpest ellen az OTP Bank Liga régóta várt folytatása során. Bódog Tamás csapata eredményesen hangolt az újrakezdésre, hiszen a kisvárdaiak előbb 1-0-ra, majd 3-0-ra győztek a DVTK elleni edzőmeccseken.

Elégedett lehettem a csapat teljesítményével, a védekezés mindkét mérkőzésen stabil volt, nem is nagyon engedtük helyzetekhez jutni a Diósgyőrt – mondta a Kisvárda vezetőedzője. – Dominálni tudtunk, de ezt előre nem lehetett elvárni, hiszen ez nagyrészt ellenfélfüggő is, és azt nem tudhattuk, hogy a Diósgyőr milyen állapotban van. A Debrecen elleni mérkőzések előtt és után is elmondtam, az, hogy akkor még fáradtan mozogtunk, valahol természetes volt, hiszen azon a héten nagy terhelést kaptak a játékosok. Az elmúlt napokban azonban mindent úgy csináltunk, ahogy a bajnoki mérkőzések előtt szoktuk, és érződött a csapat teljesítményén, hogy már frissebben mozogtunk.

A jó egyéni teljesítményeknek köszönhetően Bódognak kellemes gondjai vannak az Újpest elleni összeállítást illetően.

Ezek a kellemes gondok, amelyek a csapat érdekeit szolgálják – mondta erről a szakvezető a kisvardafc.hu-nak. – Ezeket a játékosokat én igazából az elmúlt két és fél hónapban ismertem meg, és azt elmondhatom: szenzációs a futballisták hozzáállása, mentalitása. Kivétel nélkül mindenkié.

Egy biztos, milliméterdöntések fognak születni, nekem is fáj majd, amikor egy-egy játékost ki kell majd hagynom a kezdőcsapatból vagy a keretből.

Versenyhelyzet van, de meccs is lesz bőven, sűrű a program, úgyhogy mindenkinek lesz bizonyítási lehetősége.

The post Bódog a Diósgyőr után és az Újpest előtt: “Milliméterdöntések fognak születni, nekem is fáj majd” appeared first on csakfoci.hu.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!