Képeken a Xiaomi Mi Band 5

Tech

Oszd meg másokkal is

A folyamatos szivárgásokból ítélve bizonyára már mindenki sejti, hogy egyre közelebb van a Xiaomi Mi Band széria legújabb tagjának megjelenése, és végre képeken is megtekinthetjük az okoskarkötőt. 

Néhány nappal ezelőtt már több érdekesség is napvilágot látott a Mi Band 5-ről. Ezek alapján rengeteg extrát kap majd, és például a véroxigénszintünket (SpO2) is képes lesz mérni, de még a nők menstruációs ciklusát is képes majd követni. Ezen felül egy okosverzióról is hallani, amely Amazon Alexa támogatást kaphat.

A kijelző 1,2 colos lesz, amely nagyobb, mint az előző generációké volt, ám a képek ezt elsőre nem igazán adják vissza. A képek alapján kevésbé lesz lekerekítve, mint az előd. Az viszont tisztán kivehető, hogy egy külön hozzáadott bölcsővel kell majd töltenünk.

Bizonyára az új verzió is rendkívül népszerű lesz, hiszen állítólag ezúttal is remekül pozicionálja a Xiaomi. Egy Weibón felbukkant szivárogtatás szerint 200 jüanos árra kell számítanunk, amely nagyjából 9.000 Ft-nak felel meg, ám az EU-ban bizonyára néhány ezressel többet kell majd fizetnünk érte.

A Mi Band 5-öt Kínában mutatják majd júniusban, és első körben csak itt lesz elérhető, illetve a kínai webshopokból tudják majd azok beszerezni, akik nem akarnak várni a globális verzióra, amely csak néhány hónappal később érkezik majd.

Forrás: GSMArena

The post Képeken a Xiaomi Mi Band 5 appeared first on Techlabor.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!