Korai infók az Samsung Galaxy Note 20+-ról

Tech

Oszd meg másokkal is

Közeledik a Galaxy Note következő generációjának bemutatója, így szokás szerint elkezdtek szállingózni az infók róla, ráadásul néhány rendelt kép is felbukkant az interneten.

Ezúttal is OneLeaks szállította a videót, amelyen az idei széria legnagyobb változata, a Galaxy Note 20 Plus látható. A mobil 165 x 77,2 x  7,6 mm-es dimenziókkal rendelkezik, ám a vastagsága a kameráknál 10,7 mm lesz.Ezekkel a paraméterekkel egy kicsit nagyobb lesz a Note 10 Plusnál, amit az enyhén megnövelt, 6,87 colos kijelző indokolhat.

A panel természetesen a házon belül fejlesztett Dynamic AMOLED technológiára épül, amely 3096 x 1444 pixeles felbontással rendelkezik, ráadásul 120 Hz-es képfrissítésre képes. Hátra a Galaxy S20 Ultrához hasonló kamerasziget kerülhet, méghozzá egy 108 Mp-es főkamerával.

A 3C tanúsítványnak köszönhetően egy adatbázisban is felbukkant a mobil, ahol az SM-N9860 modellszámot kapta, amely minden bizonnyal a kínai változatot jelöli. Ezek alapján egyébként 5G támogatással és 25W-os gyorstöltéssel érkezik, amely még mindig jócskán elmarad a riválisok megoldásaitól.

Az idegi Galaxy Note 20 szériát várhatóan augusztusban mutatja majd be a Samsung, ám a koronavírus miatt elképzelhető, hogy egy kicsit elcsúsztatják a megjelenését.

Forrás: GSMArena

The post Korai infók az Samsung Galaxy Note 20+-ról appeared first on Techlabor.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!