Már 30 éves a Beverly Hills 90210 – ez történt azóta a sorozat szereplőivel

Hírek

Oszd meg másokkal is

Ami a mai tiniknek az Elité, a húszasoknak a Gossip Girl, az a késő harmincas-negyvenes generációnak a Beverly Hills 90210. Bevalljuk, kicsit ijesztő is volt belegondolni, hogy a sorozat első részét 30 éve, 1990-ben mutatták be. amerikai sorozat. A történet főszereplői az ikerpár, Brandon és Brenda Walsh, akik Minnesotából költöztek szüleikkel a csillogást ígérő Beverly Hillsbe. Az amerikai sorozat olyan sikeres volt, hogy már az első évad után, 1991-ben a Fox legnézettebb szériája lett. Talán nem véletlen, hiszen olyan, sokszor tabuként kezelt témákat feszegetett, mint a nem kívánt terhesség, az alkohol és drogproblémák, a szerencsejáték, a mentális betegségek. A sorozat 10 évadon át ment, a végére a kezdőgárdából már többen hiányoztak, köztük a főszereplő Brenda és Brandon is. 

Ez történt a Beverly Hills 90210 szereplőivel a sorozat vége óta

Ez történt a Beverly Hills 90210 szereplőivel a sorozat vége óta (Fotó: mikel roberts/Sygma via Getty Images)

A Beverly Hills 90210-ből spinoff sorozat is készült  90210 címen még 2008-ban, némileg kapcsolódva az eredeti szériához. Az egyik központi karakter például Kelly húga volt. Ez 2013-ban búcsúzott, majd hét évvel később, 2020-ban ismét bejelentették az eredeti sorozat feltámasztását, melyben szinte valamennyi régi szereplő visszatér majd.  A premiert augusztusra tervezik, ám közbeszólhat a koronavírus-járvány.

Nézzétek meg a galériánkban, hogy mi történt azóta a szereplőkkel. Sajnos mindnyájunk nagy kedvence, a Dylant alakító Luke Perry tavaly elhunyt. Őt már a z-generáció is siratta, ugyanis halála idején a Netflix nagysikerű Riverdale-jében is játszott. De nincs könnyű helyzetben a Brendát alakító színésznő sem, akinek ismét daganatos betegséggel kell megharcolnia.

(Kiemelt kép: Mikel Roberts/Sygma via Getty Images)

Ha még egy kicsit nosztalgiáznátok:

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!