Szombat esti láz! Amikor a király család tagjai táncra perdültek – 11 fotó

Hírek

Oszd meg másokkal is

Mindegy, hogy egy diszkó táncparkettje, vagy egy ékesen díszített bálterem, ha úgy hozza a helyzet, a királyi család tagjai bárhol táncra perdülnek. Mondhatják, hogy legtöbbször ezt kötelességből teszik, de láthatóan nagyon is örömöket lelik riszában. Az ezeket a pillanatokat megörökítő fotóknak ráadásul olykor igazán különleges történetük van. II. Erzsébet például egy politikai játszma miatt vitte táncba Ghána akkori elnökét. 

II. Erzsébet egyébként rajong a skót, vidéki táncokért, az elmúlt években számtalanszor rendezett a kastélyban táncos összejöveteleket, ahová meghívta a szomszédokat, az alkalmazottakat és a helyi közösség tagjait is.

Diana hercegnő csodálatos fekete ruháját pedig, melyben John Travoltával ropta 1985-ben, borsos áron próbálták elárverzni.  Katalin egy Írországi látogatásán beszélt arról, hogy egyetlen lánya, mennyire szeret táncolni. De nemcsak Sarolta, hanem György is táncórákra jár az iskola után. Azt már Vilmos herceg fecsegte ki, hogy György különösen balettozni szeret. Emiatt szegény gyereket ki is gyúnyolták egy amerikai tévéműsorban, aminek aztán a készítői sokszor kértek bocsánatot

György herceg ebben a nagyapjára ütött, mivel Károly herceg is nagyon szeret táncolni. A trónörökös gyakran jár Erdélybe, mivel britoka is van itt. 2014-ben pedig nemcsak együtt fotózkodott a sepsiszentgyörgyi zenekar tagjaival, hanem táncolni is tanult a muzsikusoktól.

Nézzük, hogyan ropják a király család tagjai!

Galériák legendákról!

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!