Tétova ínyenc tavaszi, tárkonyos halragu levese

Hírek

Oszd meg másokkal is

Zsenge tavaszi zöldségek, friss hal (most ponty, de más is jó) és friss, aznap szedett tárkony-ez ennek a levesnek a lényege. Amúgy a tárkonyos csirkeragu leves mintájára készül, a spárga pedig kötelező elem ebben az időszakban – kezdi receptjét a Caféblog bloggere, Tétova ínyenc.

Hozzávalók:

  • 30 dkg pontyfilé
  • 3 újhagyma
  • kevés olaj
  • 1 kötés új sárgarépa
  • 1 kötés új petrezselyem
  • 2 zellerszár
  • 1/2 kötés zöldspárga
  • 1 dl tejszín
  • 2 ek rizsliszt
  • 1/2 citrom
  • 4 szál tárkony

Az elkészítési módért látogasd meg Tétova ínyenc Caféblog oldalát. 

(Kiemelt kép: Tétova ínyenc)

Egy kis desszert a laktató leves után?

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!