Úgy tűnik, rendeződött L. L. Junior és Hopp Csilla viszonya

Hírek

Oszd meg másokkal is

Rendeződni látszódik L.L. Junior és volt párja, Hopp Csilla viszonya. A szülők augusztus 31-én balesetben elvesztették a kisebbik fiukat, Dávidkát. A tragédia után sokat háborúskodtak, de nagyobbik fiuk, Lacika érdekében összefogtak. A fiúnak olyan iskolát választottak, ami mindkettejük lakóhelyéhez közel esik.

„Bár volt számos lehetőségünk, végül egy budai általános iskolát választottunk, ahol Lacika elkezdi szeptemberben az első osztályt. Azért ez az intézmény lett, mert ez van az anyukája és a mi lakhelyünk között félúton. A közös gyermekünk heti váltásban lesz nálunk és az anyukánál, így ez a legpraktikusabb mindenkinek” – mondta Borsnak L.L. Junior. Az énekes így végre megnyugodhat, ezzel a dologgal már nem kell foglalkoznia.

L. L. Junior és Hopp Csilla szeptemberben temették el a kisebbik fiukat (Fotó: smagpictures)

L. L. Junior és Hopp Csilla szeptemberben temették el a kisebbik fiukat (Fotó: smagpictures)

L.L. Junior szeptemberre már az új házukba költözhet kedvesével, Körtvélyessy Kingával, akivel erre a hónapra várják gyermekük születését. A házuk felújítása lassabban halad, mint azt tervezték, de Junior abban reménykedik, hogy a baba érkezéséig elkészül a közös otthon.

Kapcsolódó cikkek:

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!