Vidrákkal haverkodik a magyar Aquaman

Hírek

Oszd meg másokkal is

Az nlc olvasói is találkozhattak már Megyeri „Blaise” Balázs nevével, aki valódi polihisztor, hiszen amellett, hogy zenél, dalszöveget ír vagy épp a SzívCity nagyköveteként az életmentő applikációt is népszerűsíti, ha úgy alakul, a DC-univerzum világsztárja, az Aquamant alakító Jason Momoa bőrébe is belebújik, ugyanis a forgatásokon dublőrként helyettesíti a honolului születésű modellt és színészt. 

A „magyar Aquaman” azonban emellett a természetvédelem iránt is elköteleződött, és stílszerűen a vízi állatok megmentésével kezdett foglalkozni. Instagram-oldalán pedig ennek első eredményei is megjelentek, Balázs ugyanis nemrég az alábbi fotót és videót is megosztotta követőivel. 

A színész-zenész-multitálentum az alábbi videó alá néhány gondolatot is írt: „bár a történelem már sokszor megpróbálta nekünk megtanítani, de még mindig elfelejtjük, hogy a Föld megóvása a mi felelősségünk, mivel a bolygó nem egy kimeríthetetlen hűtőszekrény és feneketlen szemetes, amiből mi akkor veszünk ki, amikor akarunk, ha pedig valamire már nincs szükségünk, egyszerűen visszadobjuk. Magyarország gazdag természeti erőforrásokban és kulturális értékekben. Sajnos azonban az elmúlt években több őshonos faj is kipusztult. Tenni szeretnék ez ellen, ezért a testvéremmel és a barátaimmal nem kisebb célt tűztünk ki, mint, hogy ezek a fajok visszatérjenek a hazai ökoszisztémába. Ennek egyik első lépéseként vidraóvodát tervezünk, sok kis vidrakölyökkel. Tudtad, hogy a vidrák egész életre választanak párt maguknak?”

View this post on Instagram

Although history tried to teach us many times we still forget that the earth is responsibility entrusted to us, not a fusion of an inexhaustible refrigerator and trash can, from which we take, what we want and when we no longer need it, we throw it back. Hungary is rich in natural resources as it is in cultural values. Unfortunately many native species have become extinct in recent years. I want to help, so my Brother, my Friends and I set the goal of returning species to the hungarian ecosystem. For example we want an otter kindergarten with otter kids! Did you know, otters choose the partners for a lifetime? Besides, they have a little talisman that they take everywhere! We call it “gravelling”. Here is my little Friend, my Otter – half! #otter #otters #nature #hungary #longhairman #manbuns #manbun #longhairstyles #bearded #beardie #bearding #beardstyles #beardgame #menwithlonghair #guywithlonghair #longhaircut

A post shared by Megyeri Balázs Blaise (@blaisemegyeri) on

A magyar Aquamannek innen is drukkolunk a kezdeményezéshez!

További cikkeink vidrákról és egyéb vízi állatokról:

Vidraóvodát tervez a magyar Aquaman

Megyeri “Blaise” Balázs vidraóvodával csábítaná vissza hazánkba a védett állatokat (Fotó: Viktor Sabo)

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!