A fejlődésnek nem lehet ellenállni

Én aztán tényleg nagyon régimódi vagyok, de az internet okozta változásnak már én sem tudtam ellenállni. Hihetetlen, de öt évvel ezelőttig én még minden hírről az újságokból tájékozódtam. Az internetet ugyan használtam, de inkább csak e-mailek fogadására és küldésére. Egy mezőgazdasági vállalatnak vagyok a vezetője és a tulajdonosa, ahol rajtam kívül szinte mindenki fiatalabb. Ők sokszor meg is mosolyogtak engemet, mikor látták, hogy újságokat olvasok. Azt ajánlották, hogy inkább használjak ehhez különböző internetes hírportálokat, mert azok sokkal naprakészebbek, és még fizetni sem kell értük.

Egy ilyen híreket közlő weboldalon olvastam először a csapatépítő játék fontosságáról. Vezetőként nagyon értékes volt a számomra az az írás. Úgy határoztam, hogy az embereim megérdemlik azt, hogy lehetőséget biztosítsak a számukra egy eseményhez. Ez nekik is, és a vállalkozásomnak is jót fog tenni.

A Balaton Pro weboldalán csak annyi volt a dolgom, hogy megadtam a nevemet és a különböző elérhetőségeimet. Ezt követően kellett kiválasztanom a foglalás típusát. Itt az egyéb opciókat választottam, mert volt néhány különleges kérésem is, amiket a megjegyzés rovatban le is írhattam.

A lényeg az volt, hogy szerettem volna ha quad túrára és sárkányhajózásra is sor kerülne. Azért döntöttem így, mert a többiek nem tudtak dönteni a kettő között. Úgy gondoltam, hogy jó meglepetés lesz a számukra, ha mindkettőt kipróbálhatják.

csapatépítő játék

A quad túrával kezdtük, amit mindannyian imádtunk. Ez egyfajta kötetlen szórakozás volt, de néhányan azért versenyt is tartottak bizonyos szakaszokon. Közülünk mindenkinek ez volt az első quad élménye, és nagyon jó érzés volt, hogy együtt fedezhettük fel ezt az időtöltést. A többiek itt még nem is tudták, hogy sárkányhajózás is várja őket!

A sárkányhajózás során három csapatot is fel tudtunk állítani, mert elég sokan voltunk hozzá. Az egyik csapat csak élvezni szerette volna a Balatont és a hajókázást, így ők kimaradtak a versenyből. A másik két csapat azonban egy meglehetősen komoly versenyt tartott, több fordulóval. Végül az a csapat nyert, aminek én is a tagja voltam, de elég szorosra sikerült.

A napnak a végére mindenki jól elfáradt, ugyanakkor mindenkinek az arcán ott volt az elégedettség. A csapatépítő játék szervezői ajánlottak nekünk egy kiváló bárt, ahol kicsit megpihenhettünk.

Itt átbeszélhettük az egész napunkat és el is döntöttük, hogy egészen biztos, hogy még vissza fogunk ide térni.  A következő alkalommal egy élményvitorlázáson szeretnénk majd részt venni, amit reményeink szerint egy ebéddel is egybe lehetne kötni. Már beszéltem is a szervezőkkel ezzel kapcsolatban és ajánlottak is ehhez egy kitűnő éttermet.

Mindenki alig várja, hogy ezt a következő csodás élményt is megtapasztalhassuk!