A Keresőben Első segít, hogy weboldalad látogatói ügyfelekké váljanak

A webes világ, az online jelenlét napjaink nagy részét átszövő dolog. Szinte mindent az internet segítségével csinálunk a barátainkkal való kapcsolattartástól kezdve saját vállalkozásunk hirdetéséig. Aki nem igazán olvas vagy hallgat a webes világról szóló híreket, az is biztosan tudja, hogy ma már szinte mindennek van saját weboldala. Egy vállalkozás szempontjából tehát már nem elég az, hogy van weboldala. Ugyanis az csak akkor vonz be sok látogatót, és csak akkor csinál a kattintásokból valódi ügyfeleket és bevételt is, ha ki tud emelkedni a weboldalak kavalkádjából. Vagyis ha képes megmutatni azt, hogy tényleg a te vállalkozásod a legjobb.

Egy kreatív és jól felépített weboldal tehát alkalmas lehet arra, hogy sok ügyfelet szerezzen vállalkozásodnak. És manapság már attól sem kell félned, hogy egyedül nem tudsz elég jó weboldalt készíteni, ugyanis kérhetsz ebben segítséget. Például a Keresőben Első nevű cégtől, akiknek egyik szolgáltatása hatalmas segítség mindazoknak, akik profi weboldalra vágynak, de nem tudják, hogyan szerezzék azt meg. Ha érdekel a lehetőség, kattints ide: Weboldal készítés – Változtasd a látogatóidat ügyfelekké.

Sikeres online marketingre van szükséged? A Keresőben Első segíthet abban, hogy elérd!

Manapság tehát biztosak lehetünk abban, hogy ahhoz, hogy bármilyen vállalkozás sikeres legyen, nagyon fontos, hogy valamilyen módon megtalálható legyen az interneten. Viszont mivel szinte mindenkinek van is weboldala, így egyáltalán nem mindegy, hogy újonnan indított vállalkozásunk milyen weblappal tör be a netes világba. És az sem mindegy, hogy hogyan menedzseljük online jelenlétünket a weboldal elkészítése után.

A Keresőben Első online marketing tanácsadással és kivitelezéssel foglalkozik. Vagyis egyrészt segít abban, hogy megtudd, pontosan mi is kell ahhoz, hogy online jelenléted sikeres tudjon lenni. Másrészt pedig végre tudja hajtani az ehhez kapcsolódó kivitelezési feladatokat is. A cég a következő szolgáltatásokkal tudja segíteni azt, hogy online térben való jelenléted ne csak a pénzt vigye el, hanem bevételt is hozzon:

 • linképítés
 • weboldalkészítés
 • keresőoptimalizálás
 • hirdetés
 • szövegírás
 • grafikai tervezés

Ahogy az a felsorolt dolgokból is látható, a Keresőben Első egy olyan cég, aki akkor is tud segíteni vállalkozásod internetes jelenlétében, ha azt a nulláról (vagyis a weboldalkészítéstől) indítanád. Azon kívül, hogy elindít egy pofás weboldallal, aminek profi logója és arculata (grafikai tervezése) van másban is segít. Mégpedig abban, hogy hogyan kerüljön weboldalad az első helyre a Google találati listáján. És ezzel hogyan hozzon számodra rengeteg látogatót, akik nem csak megnézik az oldalt, hanem igénybe is veszik a szolgáltatást.

Internetes hirdetésen gondolkodsz? Vigyázz! Nem biztos, hogy valóban neked való

A weboldal elkészítése és az online marketing szempontjából nagyon fontos keresőoptimalizálás mellett a Keresőben Elsőre akkor is számíthatsz, ha menő Google Ads vagy Facebook kampányra vágysz. Ugyanis ilyenek lebonyolításában is tudnak segíteni.

Fontos azonban, hogy náluk tényleg Te vagy az első és a legfontosabb. Ez pedig azt jelenti, hogy nem, szeretnék, hogy fölösleges pénzt költs egy olyan kampányra, ami nem felel meg a termékednek, ezért végül nem hoz eredményt. És azt sem ígérik, hogy egy hirdetési kampány azonnal sikeres és hatékony lesz. Tanácsadásuk keretében azonban garantáltan azon fognak dolgozni, hogy veled együtt megtalálják azokat az internetes lehetőségeket, amelyek megfelelnek vállalkozásod számár. És amelyek sok ügyféllel és bevétellel gazdagítanak majd.

Weboldal készítés – Változtasd a látogatóidat ügyfelekké

Weboldal készítés – Változtasd a látogatóidat ügyfelekké

A Keresőben Első nem csak egyszerűen vállalja, hogy elkészíti számodra (és vállalkozásod számára) a tökéletes weboldalt. Hanem abban is segít, hogy átláthasd, miért is van szükség manapság különösen jó weboldalra, és abban is, hogy meg tudd határozni, mit jelent az, hogy jó weboldal.

Weblapkészítéssel kapcsolatos legfontosabb szlogenjük így hangzik: Weboldal készítés – Változtasd a látogatóidat ügyfelekké! Egy weboldal elsődleges célja ugyanis valóban az, hogy az oldalra kattintó látogatók igénybe is vegyék a kínált szolgáltatást legyen az bármi.

A keresőben Első pedig tudja, hogyan kell olyan weblapot készíteni, ami nem csak hirdeti egy szolgáltatás létezését, hanem meg is győzi a látogatókat, hogy AZT kell igénybe venniük. A náluk készített oldalak nem sablonok alapján készülnek, hanem valóban egyedi, a Te igényeidet figyelembe vevő szempontok nyomán épülnek fel. Garantáltan keresőoptimalizált weblapot kapsz. Ami ráadásul nem is készül sokáig, hiszen a cég munkatársai tudják, hogy minél hamarabb van rá szükség.

Ahhoz, hogy a Keresőben Első munkatársai el tudják kezdeni leendő weboldalad első látványtervének elkészítését, arra kérnek téged, gondolj végig 10 egyszerű, de nagyon fontos kérdést. Weboldalt készíteni ugyanis csak akkor lehet, ha pontosan tudod, mit akarsz elérni vele. Hogy mi is ez a 10 lényeges kérdés? Mutatjuk!

Ezeket kell mindenképpen végig gondolnod mielőtt elkezdődik a valódi munka

A cél tehát az, hogy: Weboldal készítés – Változtasd a látogatóidat ügyfelekké. Ehhez a következő dolgokon kell alaposan elgondolkodnod a Keresőben Első szerint:

 1. Tudnod kell, mi lesz weboldalad pontos célja, ugyanis ez befolyásolja azt, hogy milyen weboldalra van szükséged.
 2. Meg kell határoznod azt a célcsoportot (vagy célcsoportokat) akiket meg szeretnél szólítani oldaladon keresztül.
 3. Azt is ki kell találnod, milyen érzéseket adjon majd át az oldal. A keresobenelso.hu szerint ha ezt túl nehéznek érzed, csak gondolj arra, mire szeretnéd hogy ügyfeleid gondoljanak az oldallal kapcsolatban.
 4. A Keresőben Első munkatársai azt is kérik, hogy válassz 3 weboldalt, amit jónak találsz, és mondd meg azt is, miért gondolod így. A választott oldalaknak nem kell tökéletesnek lennie (tetszhet az egyiken csak a fejléc, a másikon pedig csak a menüsáv), és nem is azért kellenek, hogy lemásolják őket. Csupán szeretnének olyan oldalt készíteni Neked, ami mind a személyes, mind pedig a látogatói igényeknek megfelel majd.
 5. Azt is meg kell mondanod, hány aloldala legyen majd a weblapnak. Ahhoz, hogy ezt e tudd dönteni, az oldalon megtalálod, mennyi aloldal számít alapvetően túl kevésnek, túl soknak és elegendőnek.
 6. Szeretnék, ha meg tudnád mondani, milyen színekben gondolkodsz. A keresobenelso.hu információi szerint nagyon fontos a megfelelő színvilág kialakítása, amihez általában 5 szín szükséges, ennél több ugyanis könnyen kaotikussá tehet egy oldalt.
 7. A hetedik szempont a felépítés átgondolása. Ezt a cég munkatársai nagyjából a 3 választott weboldalad alapján is el tudják dönteni, de nem hátrány az sem, ha te is meg tudod mondani pl. azt, hogy mekkora legyen a főcím vagy a fejléc.
 8. A tartalom átgondolása is nagyon fontos. Ha kellene egy jó szöveg, de úgy érzed, magadtól nem fog menni, a Keresőben Első profi szövegírói állnak rendelkezésedre.
 9. A tartalom után azt is meg kell gondolni, tervezel-e adatbázist építeni a weboldalon, és ha igen, akkor pontosan hogyan.
 10. Végül pedig azt kell átgondolnod, szeretnél-e hirdetési kampányt mondjuk a Google vagy a Facebook felületein.

Nem baj, ha nem megy minden elsőre!

A Keresőben Első természetesen nem várja el tőled, hogy minden kérdésre azonnal tökéletes választ adj. A tervezés során folyamatosan kikérik a véleményedet, és ha valami mégsem tetszik, lehetőséged van változtatni.

Weboldal készíttetésen gondolkodsz. Ezt jelenti számodra a weboldal készítés: Weboldal készítés – Változtasd a látogatóidat ügyfelekké? Ha igen, az első lépésed legyen a Keresőben Első, hogy a te weboldalad is az első lehessen a többi weboldal között!