A legújabb hírek az online megvásárolható illatokról

Általában a neten olvasok híreket, egy ideje teljesen leszoktam a nyomtatott sajtóról. Úgy vagyok vele, hogy ha már pénzt adok ki hírekért, cikkekért, interjúkért, akkor szívesebben támogatok egy általam hitelesnek tartott sajtóorgánumot online – így elérhetem az exkluzív tartalmakat is -, minthogy a napilapokat vásároljam meg inkább. Azért mondjuk az utóbbival könnyebben lehetett bírni annak idején, legalábbis olyan értelemben, hogy másnapig biztosan csak az volt hozzáférhető, nem frissült néhány percenként, mint a mai oldalak… Egészen elképesztő ez az információ- és hírdömping, amivel szembesülnünk kell az utóbbi évtizedben. Próbálom szűrni az engem érő ingereket, de nem mindig könnyű, főleg, ha képben szeretnék lenni mindennel, ami fontos számomra.

Szóval azt vettem észre magamon, hogy nagyon el kell kezdenem tudatosabban kezelni ezt az online világot, híreket, jelenlétet, mert különben soha nem fogom tudni leállítani az agyam pörgését. Én még úgy születtem és úgy nőttem fel, hogy az internet egy sokadrangú dolog volt az emberek életében, kevés kivétellel, és bizony nem lehetett egész napokat lógni a gép előtt, hordozható formában, felületen pedig csak később értük el a netet, akkor is korlátozott verzióban a számítógéphez képest.

Most ez lehet, hogy túlságosan leegyszerűsítő megfogalmazás lesz, de ezek szerint az én agyam gyerekként még nem ilyen ingerekhez szokott, persze ott volt a tv, meg a videójátékok, meg a net is korlátozottan, de ezek még sokkal kiszámíthatóbb és “lassabb” dolgok voltak. Manapság pedig a telefonunkkal kelünk és fekszünk – tisztelet a kivételnek. Nem csoda, hogy kicsit besokalltam, hiszen én is rossz példa vagyok sajnos a gyerekeimnek, de persze nem mindegy, hogy csak úgy nézelődik az ember a végeláthatatlan közösségi oldalakon, vagy épp egy fontos emailt ír vagy izgalmas keresést folytat le. Igyekszem az online létemet hasznos dolgokra koncentrálni, hiszen tagadhatatlan, hogy mennyi mindent megkönnyít a létezése, ugyanakkor érdemes vigyázni vele…

Például egy nagyon hasznos időtöltés az online térben, ha olyan vásárlásokat intézek el, amire egyébként sok időm és energiám menne el személyesen. Szerencsére megvannak a jól bevált helyeim, ahol mindig szívesen vásárolok. Az egyik ilyen az illatok terén verhetetlen, legyen szó párologtatásról vagy éppen alapanyag gyanánt. A beszerzőhely neve pedig nem más, mint a Pipere Porta. Ők nemcsak online áruház formájában működnek egyébként, hanem van egy üzletük is, ugyanakkor mivel nem kifejezetten a közelemben van, ezért én mindig online rendelek. De nem kockáztatunk túl nagyot az illatok terén, ha online szerezzük be őket? Szerintem nem, de ehhez kellett a Pipere Porta online shopjának jól felépített rendszere is, részletes termékleírásokkal, amelyek nagy segítséget jelentettek abban, hogy biztosan meg tudjam találni a számomra megfelelő illatokat.

Egyébként az illatok a Pipere Porta árukészletének töredékét képezik csak. Alapvetően náluk számos olyan termék megtalálható, ami nagyszerű alapanyag vagy eszköz számos D. I. Y. projekthez. Én szeretek kézműveskedni, ezért az oldalon böngészgetni is és felfedezni a kínálatot. Ha pedig nem csak nézelődnék, hanem egy konkrét ötlethez, projekthez keresek alapanyagot, akkor a menüpontok szerencsére segítenek eligazítani a kínálatban, de a keresőt is bármikor szívesen használom.

Az elérhető illatok mennyisége egyébként lenyűgöző náluk: ezer feletti a különböző termékek száma, és tényleg a legkülönfélébbek állnak a rendelkezésre: természetesek, designer illatok vagy éppen mixek fantázianevekkel – ezek is nagyon izgalmasak. A barátnőimmel mi együtt szoktunk leadni egy-egy rendelést, sőt, van hogy osztozunk is az illatokon, mert mindenki másra használja őket – arra azért érdemes figyelni, hogy mi szerepel az adott termék leírásánál, milyen célra alkalmas az adott illat vagy aroma.

A Pipere Porta egy lenyűgöző kínálattal rendelkező webshop, ahol mindig szívesen vásárolok. Azért aki tud, mindenképpen látogasson el az üzletükbe is, ahol személyesen lehet megvizslatni egy csomó terméket tőlük.

A webshopon az elkészült kozmetikumoknak tégelyeket, flakonokat is találhatunk, amik akár saját használatra is jól jönnek, akár olyan esetben, ha ajándékba adnánk a kézműves termékeket. Biztos vagyok benne, hogy ezek között is mindenki megtalálhatja a számára leginkább szimpatikus megjelenést.

Számomra a szappankészítés és a fürdőbomba készítés a legjobb móka, ugyanis szuper formák és színek állnak hozzá rendelkezésre, és persze az illatot sem érdemes belőlük kispórolni. Egyszerre szoktam magam úgy érezni, mint egy gyerek, amikor a Pipere Porta termékeivel alkotok, és egyszerre, mint egy szakértő, aki tisztában van a különböző anyagok reakciójával és az elérni kívánt eredmény jegyében tervez meg mindent előre. Nagyszerű tehát kikapcsolódás és a kreatív energiák felszínre hozásának céljából is a kozmetikumok készítése vagy épp a gyertyaöntés, de az is biztos, hogy bele kell rázódni ahhoz eléggé, hogy megfelelő legyen a végeredmény. Nekem a weboldalon keresztül is elérhető videós segédletek nagyon sokat segítettek abban, hogy megismerjem a termékeket és tökélyre fejlesszem a technikámat, úgyhogy nagyon tudom javasolni minden lelkes kezdőnek ezeket a tartalmakat, tényleg hasznosak.

A legjobb tehát az online vásárlásban a Pipere Porta felülete. Jól érzem magam mindig, ha az oldalon nézelődöm, mert tökre ihletett állapotba kerülök, és persze azért is, mert felhasználóbarát és könnyen kezelhető maga az oldal, a rendelés pedig nagyon egyszerű. Akárhányszor rendeltem, minden rendben volt a szállítással, és mindig pontosan azt kaptam kézhez, ami a virtuális kosaramba került, a képeknek és a leírásoknak megfelelőek voltak a termékek élőben is. Ezért is merem szívből ajánlani a Pipere Portát minden érdeklődőnek és wannabe-kézművesnek: ha itt kezded el az új hobbidat, akkor jó úton jársz!

illatok

Már alig várom, hogy megérkezzen a legutóbbi rendelésem, ugyanis most új formákat rendeltem és már nagyon izgatott vagyok, mert ajándékba fognak készülni a szappanok. Plusz még a kedvenc szárított virágaimból is befizettem egy kis utánpótlásra, mert rohamosan fogynak! Bízom benne, hogy örülni fog majd a megajándékozni kívánt személy, azaz az egyik kedves barátnőm, mert nagyon igyekszem személyre szabni neki a meglepetést… Ha pedig te is kedvet kaptál az alkotáshoz, akkor látogass el bátran a Pipere Porta weboldalára és először is ismerkedj az alapanyagokkal szerintem. Aztán érdemes az oktatóvideókba is belenézni picit, hogy mi pontosan ez az egész. De nem kell megijedni, mert egy remek elfoglaltság és szuper hobbi!